A Vipers egy góllal jobbnak bizonyult

2018 aug 08
2831 Megtekintés
A Vipers egy góllal jobbnak bizonyult
A Siófok KC 27-26-os vereséget szenvedett a komoly erőkből álló norvég Vipers Kristiansand ellen. Csapatunk számára ez volt az első hazai felkészülési mérkőzés a 2018/2019-es szezonban. Jól kezdtünk, a kapuban Solberg parádés védéseket mutatott be, a mezőnyben Minko és Gonzalez volt igen aktív. A második játékrészben Moen sokat forgatta a csapatot és a hibák száma is megnövekedett. Janjusevic, Perianu, Aoustin, Such és Mazák-Németh hiányzott a keretből a mai napon. 

Felkészülési mérkőzés

2018.08.08 18:00

Siófok, Kiss Szilárd Sportcsarnok

SIÓFOK KC - VIPERS KRISTIANSAND 26-27 (12-12)

SIÓFOK KC: Solberg – Sárosi, Kobatic 7, Nze-Minko 5, Gonzalez 4, Böhme 4, Drabik 2. Csere: Dedu (kapus), Elghaoui, Bozsok, Khmyrova 3, Takács, Geiger, Barkóczi, Jezic 1.

Edző: Tor Odvar Moen

Mestermérleg:

Tor Odvar Moen: – Természetesen nem vagyok boldog, hogy nem tudtuk győzni, nem szeretek veszíteni még akkor sem, ha most az eredmény másodlagos. Egy hete kezdtük el a játékunkat összerakni és még nagyon sok munka áll előttünk. Ma a védekezést gyakoroltuk, ezen volt a hangsúly és voltak jó periódusaink. Az nem tetszett, hogy sok esetben nem tudtuk kontrollálni a játékunkat. A Vipers komoly játékerőt képvisel, a szombati mérkőzés is nagyon hasznos lesz számunkra. Nagy probléma nincs, egyelőre az összeszokottság hiányzik a játékunkból. 

Kobatic hazai pályán is bemutatkozott az SKC színeiben