Aoustin: Van bennem egy kis hiányérzet, de nem volt rossz ez a kezdés

2019 sze 04
1504 Megtekintés
Aoustin: Van bennem egy kis hiányérzet, de nem volt rossz ez a kezdés
Szikora Melindával egyetemben  Camille Aoustin is klasszis teljesítménnyel rukkolt elő a Győr elleni szezonnyitón. Csapatunk balszélsőjével készítettünk villáminterjút a rajt után.

Camille 7 góljával a csapat legeredményesebb játékosa volt a Győri Audi ETO KC ellen, de a jó teljesítmény ellenére maradt hiányérzet benne.

– Ha igazán őszinte szeretnék lenni, akkor azt kell mondanom, hogy van bennem hiányérzet, még úgy is, hogy a világ legjobb csapata ellen játszottunk. Úgy éreztem, hogy talán most el lehetne kapni őket. 17 gólt kaptunk az első játékrészben, ez egyszerűen nem fér bele egy ilyen meccsen. Ettől függetlenül bőven van pozitívum, amiből erőt meríthetünk a következő találkozókra. Hamarosan jön az első hazai megmérettetés, személy szerint nagyon szeretek a Kiss Szilárd Sportcsarnokban játszani, ez a mi kis erődünk. A szurkolók nagyon jó hangulatot csinálnak mindig, ettől mi is magabiztosabbak vagyunk. A következő 3 találkozónkat szeretnénk megnyerni hazai környezetben és örömet szerezni nekik.

Cami és Sziki a hét csapatában