Asma Elghaoui a Győri Audi ETO KC csapatához igazolt

2016 dec 05
5091 Megtekintés
Asma Elghaoui a Győri Audi ETO KC csapatához igazolt
A Siófok KC hivatalosan bejelenti, hogy Asma Elghaoui másfél éves szerződést írt alá a Győri Audi ETO KC csapatával.

2016. november elején jelentette be Heidi Löke, hogy anyai örömök elé néz, a Győri Audi ETO KC csapata pedig azonnal el kezdte keresni a világklasszis beálló helyére a megfelelő játékost. A Rába partiak megkeresése után a tárgyalások eredményre vezettek a két klub között, így a tunéziai-magyar állampolgárságú Asma Elghaoui a győrieknél folytatja pályafutását.

„ Kettős érzések kavarognak bennem, mert egy nagyszerű játékos távozik a klubtól, másrészről viszont büszkeséggel tölt el, hogy  Magyarország és egyben a világ egyik legjobb klubcsapata egy siófoki játékosban gondolkodott Heidi Löke pótlását illetően. Ezzel a transzferrel elsősorban a Győri Audi ETO KC nemzetközi esélyeit, valamint a magyar női kézilabdázás érdekeit helyeztük előtérbe. " – nyilatkozta Fodor János a Siófok KC ügyvezetője.

„Először is szeretném megköszönni a Siófok KC pozitív hozzáállását az átigazoláshoz, örömteli, hogy lehetővé tették a transzfert. Ezzel elsősorban a Győri Audi ETO KC nemzetközi esélyeit, valamint a magyar női kézilabdázás érdekeit is szem előtt tartották. Elghaoui Asma egy fiatal, agilis játékos, aki reményeink szerint jól illeszkedik majd a Győri Audi ETO KC játékrendszerébe. Bemutatkozására még idén sor kerül, hiszen az Érd elleni meccsen már pályára is léphet.” – nyilatkozta dr. Bartha Csaba a Győri Audi ETO KC elnöke.

„Nagyon szép időszakot töltöttem Siófokon, hálás vagyok a klubnak azért, hogy megadták nekem a lehetőséget a fejlődésre. Szeretném megköszönni a szurkolóknak és mindenkinek, aki a Siófok KC -nál dolgozik a belém vetett bizalmat. Külön meg szeretném köszönni Fodor János ügyvezetőnek, hogy hozzájárult az átigazoláshoz és így valóra válthatom az álmaimat. Örökre a szívembe zártam a Balaton partját. Fantasztikus lehetőség számomra, hogy a világ egyik legjobb csapatához igazoltam. Nagy öröm és megtiszteltetés lesz Győrben szerepelni. Szeretnék mindent megtenni, hogy a csapat sikeres legyen. Várom már, hogy bizonyíthassak, óriási motiváció van bennem.” – nyilatkozta a játékos.

A 25 éves játékos 2015. júliusában igazolt a Balaton partjára és az azóta eltelt másfél évben több mint 50 alkalommal lépett pályára siófoki színekben. A Siófok KC szeretné megköszönni a játékos elmúlt időszakban tett erőfeszítéseit és további sikeres pályafutást kíván Asmának!