Asma Elghaoui: Hiszek a csapattársaimban és biztos vagyok benne, hogy el tudjuk érni a céljainkat!

2016 máj 02
2735 Megtekintés
Asma Elghaoui: Hiszek a csapattársaimban és biztos vagyok benne, hogy el tudjuk érni a céljainkat!
A Siófok KC beállósával, Asma Elghaoui-val beszélgettünk az elmúlt két hétről, a Fehérvár elleni párharcról és a bajnokság zárószakaszáról.

Milyen volt az elmúlt két hét? Hogy kezelte a csapat az Érd elleni kiesést?

Igazság szerint jól jött nekünk ez a két hét szünet. Ezt az időt próbáltuk a leghasznosabban kihasználni, keményen edzettünk és arra koncentráltunk, hogy javítsuk a gyenge pontjainkon. Fontos, hogy a következő mérkőzéseken úgy tudjuk élvezni a kézilabdázást, mint az Érd találkozó előtt, hiszen ez pozitív hatással lesz a játékunk minőségére is. Bíznunk kell magunkban! A megfelelő hozzáállással elérhetjük a nagyon fontos 5.helyet a bajnokságban.

Nem is olyan régen játszottunk a Fehérvár ellen. Akkor nagyarányú vereséget szenvedtünk. Hogy vélekedsz a mostani esélyekről? Mi változott a márciusi találkozó óta?

Igen, az előző Fehérvár elleni találkozót aznap játszottuk, amikor elvesztettük a kapitányunkat és egyben a legjobb játékosunkat is. Mindenki össze volt zavarodva, nem voltunk teljesen tisztában az Anna nélküli játékkal. Hiányzott a megfelelő önbizalom is ahhoz, hogy jó eredményt érjünk el. Azóta sok minden megváltozott, sokkal jobban játszunk és sokat fejlődtünk. Ez is egy nehéz párharc lesz, de ha az erősségeinkre koncentrálunk és olyan szenvedéllyel tudunk kézilabdázni, mint tettük azt március végén, akkor sikeresek leszünk a következő mérkőzéseken.

Az 5.hely a bajnokságban EHF-Kupa indulást érhet. Mennyire fontos ez a klubnak? Mit vársz az utolsó 3 héttől?

Az utolsó 3 hét kiemelten fontos nekünk és a klubnak is egyaránt. Egyértelmű célunk, hogy jövőre indulhassunk az EHF-Kupában.Úgy gondolom, hogy a következő szezonban még erősebb csapatunk lesz, amivel sokáig szeretnénk menetelni ebben a nagyszerű kupasorozatban. Kemény befejezésre számítok, de hiszek a csapattársaimban és biztos vagyok benne, hogy el tudjuk érni a céljainkat. Hajrá Siófok KC!