Christian Dalmose,Asma Elghaoui és Silje Petersen értékelte a szlovéniai edzőtábort

2015 sze 11
1560 Megtekintés
Christian Dalmose,Asma Elghaoui és Silje Petersen értékelte a szlovéniai edzőtábort
2015. augusztus 11.
 A Siófok KC vezetőedzője és két új játékosa; Asma és Silje értékelte röviden az elmúlt 4 nap eseményeit.

Christian Dalmose:

” Két nagyon jó meccset sikerült játszanunk egy olyan csapat ellen, aki rendszeresen a Bajnokok Ligájában szerepel.Védekezésben és támadásban is tettünk egy lépést előre,körvonalazódik a csapat stílusa. Voltak kiemelkedő egyéni teljesítmények a mezőnyben és mindkét kapusunk kiválóan védett. Egyelőre a tervek szerint halad a felkészülésünk. Ez a négy napos edzőtábor remekül sikerült,a körülmények kifogástalanok voltak, úgy érzem a lányok sokkal közelebb kerültek egymáshoz a pályán kívül is! Csütörtökön elutazunk Győrbe,majd a hétvégén Fradi kupa lesz!”


Silje Brons Petersen fiatal kora ellenére eddig mind a szélen, mind irányító pozícióban figyelemre méltó teljesítményt nyújtott. Amikor az edzőtáborról és az érzéseiről kérdeztük, így reagált: – “Nagyon jól érzem magamat egyelőre Siófokon és a csapaton belül is. Fiatal vagyok, az, hogy ilyen jó játékosokkal edzek nap,mint nap sokat segít a fejlődésemben. Az edzőtábor egy nagyszerű alkalom volt arra, hogy a lányokkal még jobban összecsiszolódjunk és jobban csapattá érjünk.” - Siljét eddig főleg balszélső pozícióban játszatta a mester, de ezen ő maga szeretne változtatni – Irányító pozícióban szeretek a legjobban játszani és szerintem ott tudom a legjobbamat nyújtani.A meccseken és az edzéseken is azon leszek, hogy erről meggyőzzem Christiant.

Asma Elghaoui tavaly fantasztikus évet zárt a Dinamo Volgográd csapatában, többek között a budapesti Final Fourban is részt vett. Eddigi teljesítménye alapján kétség sem férhet ahhoz, hogy Daniela Piedade-val együtt fantasztikus beálló párost fognak alkotni.

” Két nagyon hasznos meccset játszottunk egy nagy klub;a Krim ellen. Minden játékos lehetőséget kapott a bizonyításra és úgy érzem,mindenki élt is vele. Egyre jobban összeáll a védekezésünk, taktikailag is napról napra fejlődünk.. Az edzőtábor nagyszerűen sikerült, együtt voltunk a lányokkal egész nap. Én személy szerint a Dani Piedade-val és a Such Nellivel voltam egy szobában, sokat nevettünk,  jól éreztem magamat velük. Számomra fontos, hogy a Christian nagyon bízik bennem és az az energia, ahogy motivál minket magával ragadó.”