Dedu a nyári szünetről, első évéről és az előszezonról

2018 jún 21
1191 Megtekintés
Dedu a nyári szünetről, első évéről és az előszezonról
A Siófok KC 24 éves román válogatott hálóőre jelenleg szabadságát tölti. Összességében nem nyújtott rossz teljesítményt első siófoki évében, de saját bevallása szerint is még jobb lesz  a következő szezonban.

– Hogy telik a nyári szünet? 

– Nagyon jól telik a nyári szabadság, sok időt töltök a családommal és a barátaimmal, akiket szezon közben keveset látok. A szünet nagy részét itthon töltöm Romániában, de volt egy spanyolországi nyaralásom is a tengernél. Egy ilyen hosszú szezon után mindenkinek szüksége van a kikapcsolódásra, én sem vagyok kivétel ez alól. Az idő előre haladtával viszont hamarosan újra előtérbe kerül a kézilabda és elkezdem az edzői stáb által elkészített futó és erősítő programot.

Deni Spanyolországban nyaralt (forrás:https://www.instagram.com/d.denisa16/)

A nyári szabadság a feltöltődés ideje (forrás:https://www.instagram.com/d.denisa16/)


– Milyen volt az első éved Siófokon? 

– Az első év sok nehézséget tartogatott számomra. Először töltöttem hosszabb időt távol az otthonomtól egyedül és ez sok változást hozott az életembe. A fejlődésem szempontjából viszont a legjobb helyre igazoltam, úgy érzem, hogy a következő szezon már könnyebb lesz Siófokon és még jobb teljesítménnyel tudom majd segíteni a csapatot. 


– Júliusban kezdődik az előszezon, a kőkemény munka. Milyen érzésekkel várod ezt az időszakot?

Én kifejezetten szeretem az előszezont. Az év eleje tele van újdonságokkal. Szenvedünk az edzéseken, együtt kelünk együtt fekszünk a lányokkal, ilyenkor van a csapatépítés időszaka. Keményen kell dolgoznunk azért, hogy letegyük egy sikeres év alapjait. Erre szükségünk is lesz, mert komoly célokért szeretnénk küzdeni a 2018/2019-es szonban. Egy kívánságom van a jövőre nézve; mindenki maradjon egészséges!