EHF-kupa: Júniusban játszhatunk négyes döntőt

2020 már 25
1391 Megtekintés
EHF-kupa: Júniusban játszhatunk négyes döntőt
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) elnökének, Michael Wiederernek a mai hivatalos közleménye szerint a 2019/2020-as női EHF-kupa elődöntői és döntői a Bajnokok Ligája lebonyolitásához hasonlóan egy négyes döntő keretein belül kerülnek megrendezésre június harmadik hetében semleges helyszínen, két nap alatt. Az EHF május 29-ig fenntartja a jogát a jelen közleményben meghatározott dátumok megváltoztatására.

Az EHF tanulmánya szerint áprilisban és májusban sem rendeznek mérkőzéseket, legkorábban júniusban kezdődhetnek újra a nemzetközi kupaküzdelmek.

'A jelenlegi helyzet lehetetlenné teszi azt, hogy a következő hetekben folytatódjanak az európai kézilabda versenysorozatai. Jelen pillanatban sokkal fontosabb dolgok vannak, mint a kézilabda mérkőzések megszervezése, de ettől függetlenül ésszerű alternatív megoldásokat felállítani és mi pontosan ezen dolgozunk. Az EHF kifejezte a szándékát azzal kapcsolatban, hogy mindenképpen azt szeretné, hogy az európai kupaküzdelmek menjenek végig és legyenek befejezve." – nyilatkozta Michael Wiederer, az EHF elnöke.

Az Európai Kézilabda-szövetség megvalósulási tanulmánya ide kattintva érhető el.