Elkezdtük a téli alapozást

2019 dec 02
1159 Megtekintés
Elkezdtük a téli alapozást
Megfogyatkozott kerettel ugyan, de két hét szünet után felnőtt csapatunk megkezdte a felkészülést a 2019/2020-as szezon második felére.
A Nantes elleni EHF-kupa mérkőzés után a keret fele kéthetes szabadságra ment, Tomori Zsuzsanna, Nerea Pena, Andela Janjusevic, Simone Böhme, Silje Solberg és Gnonsiane Niombla pedig Japán felé vették az irányt, ahol a november 30-án kezdődő női kézilabda-világbajnokságon vesznek részt hazájuk nemzeti csapataival. 

A mai nap Slobodan Acimov erőnléti edző vezetésével indult a konditeremben, majd délután Tor Odvar Moen vezényelt a lányoknak egy átmozgató labdás edzést a Kiss Szilárd Sportcsarnokban. Andrea Kobetic nem volt jelen a foglalkozáson, az SKC balátlövője december 5-én tér majd vissza Siófokra, miután egy kisebb beavatkozáson esett át Zágrábban.

A következő három hétben kemény munka vár a játékosokra a szakmai stáb elmondása szerint. A lehető legjobb állapotban kell nekivágni a folytatásnak, miután januárban és februárban 15 mérkőzés vár a csapatra a magyar bajnokságban, a Magyar Kupában és az EHF-kupában. 
A Japánban rendezendő női kézilabda-világbajnokságon résztvevő SKC játékosok teljesítményéről egy hosszabb lélegzetvételű cikkben számolunk majd be a csoportkör után.