Elkezdtük a téli felkészülést

2017 dec 04
1007 Megtekintés
Elkezdtük a téli felkészülést
Két hét szünet után felnőtt csapatunk játékosai visszatértek és Lars Rasmussen vezetésével elkezdték a téli felkészülést.

Újra élet költözött a Déli úti munkacsarnokba, miután  a felnőtt csapat szakmai stábja és játékosai visszatértek a kéthetes pihenőről. A világbajnokságon résztvevők (Dedu, Damnjanovic, Nze-Minko, Böhme, ) és a sérültek (Perianu, Janjusevic) hiányában igencsak megfogyatkozott a keret létszáma. A következő erőpróba a december 30-i Vác elleni bajnoki mérkőzés lesz, addig minden bizonnyal játszani fogunk egy felkészülési mérkőzést is a Dunaújváros ellen. Lars Rasmussen úgy érzi, hogy nem egyszerű egy ilyen megfogyatkozott kerettel felkészülni a szezon folytatására. 

 „Egyfelől  büszkék vagyunk arra, hogy több SKC játékos is képviseli a klubot a németországi világbajnokságon, másrészről a sérültekkel együtt túl sokan fognak hiányozni a következő hetekben. Nagyon fontos mérkőzések várnak ránk, a legjobb formánkra lesz szükség ahhoz, hogy ezeket sikerrel tudjuk majd megvívni"– mondta a dán edző.