Erdősi Ildikó 2018-ig hosszabbított!

2015 sze 11
1693 Megtekintés
Erdősi Ildikó 2018-ig hosszabbított!
2015. augusztus 18.
A Siófok KC hivatalosan bejelenti, hogy mindenben megegyezett a magyar válogatott balszélsővel, aki további két évvel meghosszabbította szerződését!

A 26 éves játékos 2012 óta a Siófok KC játékosa és az elmúlt években töretlen volt a játékos pályafutásának fejlődése, amit az is mutat, hogy állandó kerettagnak számít a magyar válogatottban. A Siófok KC számára fantasztikus hír Erdő hosszabbítása,ez alkalomból beszélgettünk vele.

Felidéznéd a Siófokra igazolásodat?

Még 2012-ben Imre Vilmos keresett fel, hogy igazoljak a Balaton partjára. Akkoriban Dunaújvárosban játszottam és a csapat financiális problémák miatt úgy volt, hogy az NB1/B-ben folytatja, én meg mindenképpen NB1-ben szerettem volna játszani és éltem a lehetőséggel.

Mi volt az itt eltöltött időszak legszebb momentuma?

Egyértelműen a Magyar Kupa bronzérem! Dabason játszottunk fantasztikus hangulatú mérkőzést és számomra ez volt az első érem, amit pályafutásom alatt szereztem.


Beszéljünk egy picit magáról a hosszabbításról. Mi alapján hoztad meg ezt a döntést? Volt más lehetőséged is?

Igen volt, de az az igazság, hogy nem vagyok az a vándorló típus. Eddig mindig 1+1 éves szerződést írtam alá itt és nagyon jól érzem magamat a klubnál, szeretem a várost és azt érzem, hogy a Siófok KC komoly fejlődésen ment és megy keresztül mind szakmailag, mind infrastrukturálisan. Fodor János ügyvezető időt és pénzt nem sajnálva építi a klubot és az ő álmai teljes mértékben megegyeznek az enyémmel. Ebben a szezonban elkészül a Kiss Szilárd Aréna, ez egy igazi kis katlan lesz,ahova reményeim szerint nem nyerni járnak majd a csapatok. A másik fontos tényező  Christian Dalmose személye. Az ő karaktere, edzésmódszere és a bizalma irányomba fontos nekem és  ezt nemcsak rajta,hanem a klubon is érzem. Most ennyi itt eltöltött év után bátran írtam alá hosszabb távra is.

Stabil válogatott kerettag lettél az elmúlt időszakban. Milyen céljaid és álmaid vannak a következő évekre?

Klubszinten nagyon szeretnék a bajnokságban egy érmet szerezni, a nemzetközi porondon is vannak merészebb céljaim,de ennyire nem menjünk előre. Ami a válogatottat illeti minden álmom az olimpián játszani és ott képviselni Magyarországot. Úgy gondolom, hogy egy sportoló életében ez a csúcs!


Válogatott játékosunk hosszabbításáról természetesen megkérdeztük vezetőedzőnket is.

Christian Dalmose – a Siófok KC vezetőedzője:

“Már a megérkezésem utáni hetekben azonnal jeleztem a klub felé, hogy véleményem szerint Európa 5 legjobb balszélsője között van az Ildi és ha van rá lehetőség, akkor hosszabbítsanak vele szerződést. Fodor János ügyvezető maximálisan egyetértett velem és nagyon boldog vagyok,hogy ez meg is történt. Ő rendkívül fontos a klub és a csapat számára is mind a játéka,mind a  pozitív személyisége miatt!”

Erdősi Ildit és csapatot hazai pályán első alkalommal szeptember 2-án láthatjátok; a bajnokság első fordulójában itthon fogadjuk a Békéscsaba együttesét!