Ez vár ránk októberben - menetrend

2018 okt 03
1490 Megtekintés
Ez vár ránk októberben - menetrend
A bajnoki rajt és az azt követő válogatott szünet után jöjjön a folytatás, avagy lássuk, hogy mi vár csapatunkra, a Siófok KC-ra és szurkolóinkra októberben. A menetrend igen feszített lesz, ugyanis hat mérkőzést játszunk majd 22 nap alatt, melyben lesznek bajnoki és „nemzetközi” kupamérkőzések egyaránt. A Tor-csapat már javában készül a soron következő vasárnapi bajnokira, valamint a szerda-szombat ritmusra.

A bajnokságban újabb négy mérkőzés vár csapatunkra, három idegenben, egy pedig hazai környezetben. Az EHF-kupában a selejtezőkör második fordulójában csatlakozunk a mezőnyhöz a hónap közepén.

Első októberi meccsünk most vasárnap (október 7.) esedékes, igen távol, Békéscsabán vendégeskedünk, majd hétközi meccsen (október 10.), szerdán Egerbe utazunk. Az újonc eddig még nem szerzett pontot, míg ex-vezetőedzőnk Horváth Roland csapata a viharsarokban már behúzott egy alsóházi rangadót a Budaörs ellen, így van két pontja.

A sors furcsa fintora – ezért is írtuk fentebb idézőjelben, hogy „nemzetközi” – , hogy az EHF-kupában a megannyi lehetséges ellenfél közül pont egy magyar klubbal, a Váccal sorsoltak össze bennünket. Az oda-visszavágós párharc azonban egy remek lehetőség lesz a bajnoki vereség után a bizonyításra. Kétség sem férhet hozzá, hogy jelenleg ez a szezon két legfontosabb összecsapása, hiszen szeretnénk az EHF-kupában maradandót alkotni idén, a főtábla viszont még odébb van.

A remélhetőleg sikeres „nemzetközi” kupapárharc után hazai környezetben fogadjuk a címvédő Győr legjobbjait (október 24.). Ez az a mérkőzés melyen veszítenivalója nincs a csapatnak, bízzunk egy felszabadult, szép és remélhetőleg eredményes kézilabdában.

Az októberi meccsdömping 28-án zárul idegenben, Kisvárdán. Komoly rangadókból tehát az elkövetkezendő hetekben sem lesz hiány.

Várjuk kedves szurkolóinkat a hazai mérkőzésekre a Kiss Szilárd Arénában, valamint bízunk benne, hogy idegenbe is minél többen elkísértek bennünket.

KATT a képre a nagyításhoz