Felhívás – A koronavírussal kapcsolatos további intézkedések klubunk részéről

2020 már 12
1124 Megtekintés
Felhívás – A koronavírussal kapcsolatos további intézkedések klubunk részéről
A Magyar Kézilabda Szövetség a koronavírus miatt kialakult állapot és a kormányzat által kihirdetett veszélyhelyzet miatt döntéseket hozott a soron következő kézilabdás versenyekkel kapcsolatban, a veszélyhelyzet érvényesítésére. A döntések a Siófok KC utánpótlás és felnőtt csapatainak a versenyeztetését is érintik. 

Az MKSZ és a megyei kézilabda-szövetségek által szervezett és felügyelt kézilabda-bajnokságok és a Magyar Kupa kapcsán a Magyar Kézilabda Szövetség döntése alapján az U8-as, U9-es, U10-es, U11-es, U12-es és U13-as korosztályban kiírt Gyermekbajnokság mérkőzései ellenkező tartalmú döntésig elmaradnak. Az U14-es, U15-ös, serdülő, ifjúsági és felnőtt bajnokságok valamennyi bajnoki osztályban rendezendő valamennyi mérkőzését és a Magyar Kupa-, valamint a Liga Kupa-találkozókat zárt kapu mellett kell megrendezni. A zárt kapus rendezés pontos szabályairól a Magyar Kézilabda Szövetség a mai napon (2020. március 12.) írásban tájékoztatja a sportszervezeteket (zárt kapus rendezés pontos szabályairól hamarosan tájékoztatást adunk).

Az elfogadott utánpótlás-tornák és a Sulikézi Fesztivál törlésre kerül.

Az MKSZ folyamatosan egyeztet az állami szervekkel, és szükség esetén az intézkedések időbeli hatályát és tartalmát a későbbiekben megváltoztathatja.

A Siófok KC a Magyar Kormány rendkívüli jogrendjére és a koronavírusra való tekintettel 14 napig megtiltja azon gyerekek edzésen és mérkőzésen való részvételét, valamint a Kiss Szilárd Sportszállóban való tartózkodását, akik a koronavírus gócpontjának számító négy országból (Olaszország, Dél-Korea, Kína, Irán) 2020. március 1. után tértek haza, valamint az előbb említett dátum után közvetlen kapcsolatot létesítettek olyan személlyel, aki a fent említett országokban járt, és onnan 2020. március 1. után érkezett vissza Magyarországra. 

Klubunk döntése értelmében az SKC létesítményeibe belépési tilalom van érvényben, visszavonásig! Az edzések és a mérkőzések alkalmával csak és kizárólag klubunk sportolói és dolgozói tartozkodhatnak az épületben!

Tisztelettel megkérjük Önöket, hogy az edzések és mérkőzések idején a létesítményekhez tartozó parkolókban várakozzanak!

Megértésüket köszönjük!

SKC