Friss hírek a csapat háza tájáról

2019 nov 19
730 Megtekintés
Friss hírek a csapat háza tájáról
A Nantes elleni EHF-kupa mérkőzéssel befejeződött az őszi szezon csapatunk számára. Válogatott játékosaink már hazájuk nemzeti válogatottjaival edzőtáboroznak és készülnek a világbajnokságra, a keret többi tagja kéthetes pihenőt kapott Tor Odvar Moentől. 

SKC játékosok a világbajnokságon

A Siófok KC-t hat játékos képviseli a 2019-es női kézilabda-világbajnokságon, amelyet november 30. és december 15. között Japánban rendeznek. 

  • Tomori Zsuzsanna (Magyarország)
  • Nerea Pena (Spanyolország)
  • Gnonsiane Niombla (Franciaország)
  • Simone Böhme (Dánia)
  • Andela Janjusevic (Szerbia)
  • Silje Solberg (Norvégia)

Kéthetes szabadságon a keret

„Két hét pihenőt adtunk azoknak a játékosoknak, akik nem utaztak el a nemzeti válogatottjukhoz. Szükség van a feltöltődésre, mert nagyon nehéz lesz a szezon második fele. December 2-án kezdjük meg a munkát az itthon maradt játékosokkal, csinálunk egy mini alapozást, hogy fizikálisan rendben legyünk a nagyon sűrű téli időszakra. Ebben a pár hétben néhány játékosunk kisebb beavatkozást is kapni fog, nem kell komoly sérülésekre gondolni, de van egy-két apró probléma, amit orvosolni kell. – nyilatkozta csapatunk vezetőedzője, Tor Odvar Moen.

Szikora Melinda jól megérdemelt vakáción Rómában

Katarina Jezic és Joanna Drabik nem kapott pihenőt, a két játékos nem jutott ki a világbajnokságra a horvát és a lengyel színekben, de a következő hetekben edzőtáborozni mennek a nemzeti válogatottjukkal.


Csütörtökön sorsolás

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) csütörtökön Bécsben elkészíti a női kézilabda EHF-kupa csoportjainak a beosztását, csapatunk a 2. kalapból várja a sorsolást. Hamarosan kiderül, hogy kivel, mikor és hol játszik csapatunk a nemzetközi porondon.