Győzelemmel kezdtük a nagyszentmiklósi tornát

2017 aug 11
3096 Megtekintés
Győzelemmel kezdtük a nagyszentmiklósi tornát
Magabiztos játékkal mutatkozott be csapatunk a Nagyszentmiklósban rendezett meghívásos felkészülési tornán. Végig vezetve, a játék minden elemében felülmúltuk román ellenfelünket. A találkozón kiemelkedett csapatunk védekezése és Denisa Dedu teljesítménye.

2017.08.11 18:00

Románia, Nagyszentmiklós

Felkészülési torna

SCM CRAIOVA - SIÓFOK KC:15 - 30 (2 - 14)

SIÓFOK KC:Dedu 1 - Such, Gnabouyou, Nze Minko 4, Perianu 5, Jezic 4, Aoustin 5. CSERE: Pastrovics, Szemerey (kapusok), Damnjanovic 4, Németh, Janjusevic 1, Ferenczy 1, Böhme 3, Sárosi, Elghaoui 2. EDZŐ: Lars Rasmussen

Mestermérleg

Lars Rasmussen (vezetőedző - Siófok KC):

“Nagyon boldog vagyok és egyben büszke is a lányok teljesítményére. A román bajnokság 4.helyezettje ellen játszottunk. Nagyszerű érzés látnom a játékosaim azt, hogy mennyire motiváltak. 3 hete kezdtük a közös munkát, de már most vannak pozitív jelek. Számomra fontos  az, hogy a játékosaim fogékonyak legyenek az elképzeléseimre. Egyelőre még csak az út elején járunk és úgy gondolom, hogy nagyon sokat kell még fejlődnünk minden területen. Lépésről lépésre építkezünk, hogy a szezon elejére kész legyünk. Mindenkinek tudtam játéklehetőséget adni és mindenki jól is játszott. A védekezést és Dedu teljesítményét külön ki szeretném emelni.”

Folytatás holnap reggel 11:00 órakor a román Zalau ellen.

Résztvevő csapatok

BÉKÉSCSABA

SIÓFOK KC

HC ZALAU (ZILAH) -3.hely román bajnokság (2016/2017)

SCM CRAIOVA - 4.hely román bajnokság (2016/2017)