Hajrá Dominik!

2019 okt 21
1045 Megtekintés
Hajrá Dominik!
A Siófok KC és a SKC Fan Club egy közös kezdeményezés keretein belül árverésre bocsájtott egy, a felnőtt csapatunk játékosai által aláírt mérkőzés mezt. A licitet Dr. Nagy Gábor nyerte, aki 150.000 Ft-ot ajánlott a mezért. A befolyt összeget Andrási Dominik gyógykezelésére ajánlottuk fel. Az Alba Fehérvár elleni mérkőzés előtt a klub részéről Nerea Pena, az SKC Fan Club oldaláról Pintér Károly adta át az előbb említett összeget. 

Dominik, aki most 5 éves, egészségesen született, egy eleven, örökmozgó kisfiú volt, de 4 éves korában egyik napról a másikra megtámadta egy betegség. A vizsgálatok során kiderült, hogy Dominik Guillain-Barré-szindrámában (GBS) szenved. Ennek eredményeképpen az állás, ülés, evés problémát okozott, de a gyógykezelések hatására már képes volt önállóan járni és enni.
Később egy influenzás megbetegedést követően tünetei újra jelentkeztek, az orvosok CIDP vagy Miller Fisher szindrómára gyanakszanak. Jelenleg a gyógykezelések hatására állapota stabilizálódott, viszont sok további kezelésre, gyógytornára van szüksége, amelynek komoly költségei vannak.

Hajrá Dominik! Szurkolunk Neked a mielőbbi felépüléshez!