Ismét vendégül láttuk a sérült gyerekeket

2018 aug 06
1041 Megtekintés
Ismét vendégül láttuk a sérült gyerekeket
Értelmi sérült gyerekeket és fiatalokat láttunk vendégül pénteken délelőtt a Kiss Szilárd Sportcsarnokban. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Fogyatékkal Élők Nappali Foglalkoztatójából érkezett vendégeinknek mi a csapat mindennapjainak egy kis részletét és a Kiss Szilárd Sportcsarnokot mutattuk meg, ők pedig azt, hogy mennyire hálásak tudnak lenni azért, hogy elfogadják, egyenlőként kezelik őket.   

Nem ez volt az első alkalom, hogy a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Fogyatékkal Élők Nappali Foglalkoztatójából ellátogattak hozzánk a sérült fiatalok. A közös labdázás helyett próbáltunk nekik más programot kitalálni, bemutattuk nekik a Kiss Szilárd Sportcsarnokot, betekintést nyerhettek a felnőtt csapat világába és láthatták, hogy hogyan készülnek a lányok nap mint nap. Kapitányunk, Mazák-Németh Csilla a csapat nevében egy idei jubileumi mezt adott át nekik az edzést követően, vezetőedzőnk, Tor Odvar Moen egy SKC sállal kedveskedett vendégeinknek. 

Tor egy SKC sállal kedveskedett vendégeinknek

Új kabalifiguránk most is nagy kedvenc volt

A találkozó zárásaként elfogyasztottunk egy közös ebédet a Kiss Szilárd Sportszálló éttermében. Mi nagyon jól éreztük magunkat és a megbeszéltek szerint hamarosan újra találkozhatunk a máltais fiatalokkal.

Betekintés a csapat edzésére