Lars Rasmussen: Készen állunk, az egész csapat várja a rajtot

2017 sze 07
1510 Megtekintés
Lars Rasmussen: Készen állunk, az egész csapat várja a rajtot
Szeptember 9-én kezdetét veszi a 2017/2018-as K&H női kéziabda liga, az 1.fordulóban hazai pályán fogadjuk az MTK csapatát.

Felnőtt csapatunk július 19-én kezdett neki annak a  7 hetes felkészülésnek, aminek lassan a végére érünk. Az új szakmai stábnak közel 2 hónapja volt arra, hogy felkészítse a lányokat egy olyan bajnoki szezonra, ami az előzetes várakozásnak megfelelően az egyik legerősebb lehet az elmúlt éveket tekintve. A szombati mérkőzés előtt az MTK és az SKC vezetőedzője is nyilatkozott honlapunknak.

"Nagyon szépen dolgoztunk, igaz, egyszerűbb dolgunk is volt, mint tavaly, amikor tizenegy játékos ment el. Idén gyakorlatilag csak három-négy új játékost kellett beépíteni, ők pedig megértették, mit várunk tőlük, milyen szerepet szánunk nekik – és ez meglátszott az eredményeken is. Jó munkát végeztek a lányok az elmúlt kilenc hétben, erős csapatokkal játszottunk ki-ki meccseket. Nehéz megmondani, hogy mire leszünk képesek szombaton. Az mindenesetre mellettünk szólhat, hogy a Siófok most olyan cipőben jár, mint mi tavaly: nagyok sok új játékos érkezett, és az ő beépítésük sok időbe telhet. "
Golovin Vlagyimir (MTK - vezetőedző)
"Úgy érzem, hogy nagyon jól sikerült a felkészülésünk. Az eltervezett munkát elvégeztük, kialakult a megfelelő kémia a játékosok és a szakmai stáb között. Hetek óta azt várjuk, hogy kezdődjön el végre a bajnokság. Erős csapatokkal játszottunk az előszezonban és sikerült jó eredményeket elérni. Ez már a múlt, mostantól neki kell állni pontokat gyűjteni. Hosszú út áll előttünk, az első lépcsőfok az MTK elleni hazai találkozó lesz. Felkészültünk a budapesti csapatból és győzelemmel szeretnénk rajtolni. Az egyetlen negatívum jelenleg az, hogy több meghatározó játékosunk is sérüléssel bajlódik, de ettől függetlenül erős keretünk lesz szombaton. A játékosaim nagyon motiváltak és készen állnak a szezonkezdésre."
Lars Rasmussen (Siófok KC - vezetőedző)