Magabiztos győzelem, továbbjutás a kupában

2017 nov 08
1151 Megtekintés
Magabiztos győzelem, továbbjutás a kupában
A női Magyar Kupa 3. fordulójában a Mosonmagyaróvár ellen léptünk pályára idegenben. Végig vezetve, magabiztos győzelmet arattunk az NB/B nyugati listavezetője ellen.

MOSONMAGYARÓVÁR KC–SIÓFOK KC 21-32(11-15)

Mosonmagyaróvár, 800 néző. V: Réti, Szedmák

MOSONMAGYARÓVÁR: Schlotz – Bízik R. 3, KOPECZ 7, Bízik B.,Hegedűs 2, Horváth 1, Tóth Csere:Dányi (kapus), Horváth, Giricz, Gyimesi, Bízik B., Töpfner, Hegedüs, Farkas 3, Titlinger 2, HAJTAI 2, Csala 1, Lozsi, . Edző: Bognár Róbert

SIÓFOK KC: Dedu – SUCH 5, Gnabouyou 2, NZE MINKO 10, Jezic 3, Damnjanovic 4, AOUSTIN 5. Csere: Szemerey, Pastrovics (kapus), Mazák-Németh, Sárosi, Elghaoui 2, Ferenczy 1, Erdősi. Edző: Lars Rasmussen.


Kiállítások: 8 ill. 6 perc
Hétméteresek:2/1 ill. 4/3

MESTERMÉRLEG
Bognár Róbert: –
 Az eredménnyel nem vagyok elégedett. Ez a mérkőzés megmutattta, hogy hol tart a csapat és mire képes egy NBI-es ellenfél ellen. 


Lars Rasmussen: – A hazaiak nagyon keményen kezdték a mérkőzést, de a kezdeti nehézségek után játékba lendültünk és jó teljesítménnyel kerekedtünk elélenfelünk fölé. Örülök a továbbjutásnak, várjuk a sorsolást.

Camille Aoustin: – A mérkőzés előtt sokat beszélgettünk a lányokkal arról, hogy kemény mérkőzés vár ránk. Az eleje különösen nehéz volt, de aztán felvetük az utazósebességet és onnantól kezdve nem volt kérdés, hogy jobb csapat vagyunk. ez a sorozat nagyon fontos számunkra, szeretnénk bejutni a legjobb négy közé.


Az alábbi videón  a mérkőzés teljes egésze megtekinthető felvételről.