Nyilatkozatok a Győr meccs után

2015 sze 14
1481 Megtekintés
 Nyilatkozatok a Győr meccs után
2015. szeptember 06.
 Ambros Martin,Christian Dalmose, Such Nelli és Tomori Zsuzsi nyilatkozott a mérkőzés után.

Ambros Martin:

“A meccs előtt tudtam, hogy nem lesz könnyű dolgunk. Az elején sok hibát vétettünk, sok egyénieskedés volt. Idegesen játszottunk és nem voltunk magabiztosak. Túlzottan a figyeltünk a Siófok játékára és kevésbé a sajátunkra.”

Christian Dalmose:

“Nagyon jól játszottunk ma, jó munkát végeztek a lányok. Európa egyik legjobb csapata ellen ez nem egy rossz eredmény. Az új játékosok is folyamatosan egyre jobbak lesznek. A 7 a 6 elleni játék számomra nem egy új dolog, új a játékosoknak,de sokat fogjuk ezt játszani. Csiszolunk majd még ezen is.”

Such Nelli:

“Az első félidőben remek teljesítményt nyújtottunk, jól védekeztünk, sok lerohanás gólt tudtunk dobni. A másodikban bent maradtunk az öltözőben és ekkor sok lerohanás gólt kaptunk. A visszavágón remélem javítani tudunk ezen. A 3-2-1-es védekezésen kell még csiszolnunk és ha ez sikerül, valamint támadásban is tudunk még fejlődni,akkor nagyon jók leszünk.”

Tomori Zsuzsanna:

“Az egész meccs nem úgy alakult, ahogy szerettük volna.Védekezésbeli problémáink akadtak, a második félidőben ez már összeállt. Sok új játékosunk van, idő kell még, hogy összecsiszolódjunk. Egyelőre 50-60%-os állapotban vagyunk, a lényeg, hogy majd a fontos meccsekre kész legyen a csapat. Én személy szerint jól érzem magam és reményeim szerint képesek leszünk arra, amit szeretnénk idén elérni.”