Otthoni edzésprogram a felnőtt csapatnak

2020 már 16
1072 Megtekintés
Otthoni edzésprogram a felnőtt csapatnak
A Magyar Kézilabda Szövetség Elnökségének döntése következtében a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette. 

Figyelembe véve a fentieket, felnőtt csapatunk játékosai egyéni (otthoni) edzéstervet kapnak. A klub menedzsmentje és a  szakmai stáb közösen a következő döntéseket hozták meg.

  1. A nemzetközi és hazai bajnokságok, illetve kupák felfüggesztése miatt a csoportos felkészülési, edzési tevékenységet határozatlan időre a Klub felfüggeszti. A Siófok KC létesítményei jelen utasítás visszavonásáig nem látogathatóak, zárva tartanak.
  2. A kialakult helyzetre tekintettel a szakmai stáb (vezetőedző, segédedző, kapusedző, erőnléti edző) a játékosokra szabott egyedi edzésprogramot és edzési rendet alakít ki. 
  3. Az otthoni edzésprogram kialakítása során a szakmai stáb figyelembe veszi az adott játékos lakhelye, tartózkodási helye szerint illetékes állami korlátozó intézkedéseket, valamint a játékos fizikai környezetét, lakóterülete nagyságát, technikai feltételeit.
  4. A fentiek figyelembevételével kialakított egyedi edzésprogram végrehajtását a szakmai stáb napi rendszerességgel ellenőrzi a csapat megszokott kommunikációs csatornáin.
  5. A szakmai stáb és a játékosok azonnali tájékoztatást adnak a Klub vezetése részére esetleges megbetegedésükről, illetőleg az edzésprogram elkészítése és végrehajtása kapcsán felmerülő bármely akadályozó körülményről.
  6. Valamennyi sporttársunk, kollégánk felelősségteljes együttműködését várjuk a kialakult nehéz helyzetben, hiszen a nemzetközi és hazai kupasorozat, a hazai bajnokság újraindulása, időpontja egyelőre bizonytalan, azonban a sikeres szereplés záloga továbbra is a fegyelmezett munkavégzés, amelyet a Klubvezetés elsődleges fontosságúnak tart.

Ezúton szeretnénk felhívni minden szurkolónk és kollégánk figyelmét az óvintézkedések betartására, önmagunk és családtagjaink védelme érdekében!

Hajrá SKC!