Pattanásig feszült mérkőzésen szereztük meg a tornagyőzelmet

2017 aug 12
4060 Megtekintés
Pattanásig feszült mérkőzésen szereztük meg a tornagyőzelmet
Megszereztük  első tornagyőzelmünket Lars Rasmussen irányításával, miután egy végletekig kiélezett mérkőzésen 27-26-ra legyőztük a román HC Zalaut-t.

2017.08.12. 10:00

Románia, Nagyszentmiklós

Felkészülési torna

HC ZALAU - SIÓFOK KC: 26 - 27 (17-14)

SIÓFOK KC: Dedu - Böhme 3, Janjusevic 4, Nze Minko 4, Perianu 2, Elghaoui, Aoustin 2. CSERE: Pastrovics, Szemerey (kapusok), Damnjanovic 7, Németh, Gnabouyou, Ferenczy, Such 1, Sárosi, Jezic 4. EDZŐ:Lars Rasmussen

Mestermérleg

Lars Rasmussen (vezetőedző - Siófok KC):

“Ez a mérkőzés talán még nem is tudjuk, hogy mennyire fontos volt számunkra és mennyit tanulhatunk belőle a jövőben. Bizonyos körülmények miatt nagyon nehéz találkozó volt és az, hogy így is sikert tudtunk elérni, a legjobb módja a csapatépítésnek. Nem szoktam, de most ki kell emelnem a kispadunkat. Az az energia, ahogy a lányok támogatták egymást, mindenkit átlendített a holtponton. A 2.félidőben nagyon jól teljesítettünk, Sanja Damnjanovic az élre állt, de Janjusevic, Minko és Perianu is jól teljesítettek. Nem volt egy szép meccs, a küzdelem volt főszerepben és csapatként tudtunk nyerni. Remek torna volt, boldog vagyok, hogy megnyertük és annak is, hogy napról napra fejlődünk.”

A találkozó első 15 percében kifejezetten sok technikai hibával játszottunk, ami talán betudható volt annak, hogy 13 órával ezelőtt még pályán voltak a lányok. Román ellenfelünk kifejezetten jól és agresszívan játszott, aminek eredményeképpen a szünetben 17-14-re vezetett. A 2.játékrészben aztán jött Sanja Damnjanovic, aki a csapat élére állt és a vezérletével egyre jobban és hatékonyabban kézilabdáztunk mind védekezésben, mind támadásban. A győzelemhez nagyban hozzájárult Pastrovics Melinda is, aki az utolsó percekben ziccereket fogott.

A mérkőzés után megkaptuk a győztesnek járó serleget, valamint Denisa Dedut választották meg a torna legjobb kapusának, akinek ezúton is gratulálunk.

Mazák-Németh Csilla veszi át a győztesnek járó trófeát