Rajt előtt, a szezon egészére tekintve

2019 aug 30
1574 Megtekintés
Rajt előtt, a szezon egészére tekintve
Vasárnap a címvédő Győri Audi ETO otthonában kezdjük meg a 2019/20-as szezont. De hogyan is fest a pontos menetrend, és mennyiben alakult át a játékoskeret? Íme, egy kis összegzés.

A klubvezetés igyekezett úgy alakítani a versenynaptárt a honi vetélytársakkal folytatott egyeztetések során, hogy az igazodjon a nemzetközi játéknapokhoz. Bízunk ugyanis abban, hogy címvédőként sikeresen vesszük majd a ránk váró selejtezőt, és idén is ott leszünk az EHF-kupa főtábláján. A bajnokságban a Győr ellen kezdünk most vasárnap, és 2020. május 23-án a DVSC ellen zárul majd a szezon, mely bízunk benne, hogy hasonló sikereket hozhat, mint az előző. A televíziós mérkőzések révén az időpontok még változhatnak.

A tavalyi EHF-kupa győztes csapat jelentősen átalakult, hiszen nyolc játékos távozott, a helyükre pedig hét érkezett. Olyan nevek és karakterek, mint Tomori Zsuzsanna, Nerea Pena, Gnonsiane Niombla, vagy éppen Szikora Melinda. Íme, az érkezők és távozók, valamint a teljes keret posztonként bontva.

Érkezett: Hársfalvi Júlia (Győr), Tomori Zsuzsanna (Győr), Nerea Pena (FTC), Szikora Melinda (FTC), Gnonsiane Niombla (Metz), Kjerstin Solas (Tertnes), Csapó Kincső (DKKA).


​Távozók: Gariela Perianu (CSM Bucuresti), Denisa Dedu (CSM Bucuresti), Estelle Nze Minko (Győr), Tatyana Khmirova (szünetelteti pályafutását), Mireya Gonzalez (Ramnicu Valcea), Asma Elghaoui (Ramnico Valcea), Takács Eszter (Mohács – kölcsön), Barkóczi Dorina (Mohács – kölcsön).

TELJES BAJNOKI MENETREND