Tomori Zsuzsi volt a csapat vezére a Nantes ellen

2019 nov 11
2658 Megtekintés
Tomori Zsuzsi volt a csapat vezére a Nantes ellen
A Nantes elleni EHF-kupa mérkőzés odavágóján több jó egyéni teljesítmény is akadt, Niombla mellett Tomori Zsuzsi volt a csapat vezére. Védekezésben és támadásban is extrát nyújtott csapatunk átlövője, a mérkőzés után egy villáminterjú keretén belül értékelte a találkozót.

„Telt ház volt és nagyon jó hangulat. Franciaországban mindig jó játszani, mert itt is nagyon szeretik a kézilabdát. Remélem, hogy a hazai meccsünkre sokan kijönnek majd és  megmutatjuk a franciáknak, hogy milyen a magyar virtus a Kiss Szilárd Sportcsarnokban. Nagyon szeretem ezeket az idegenbeli európai kupameccseket, hihetetlen tűz van. ” – fogalmazott Tomori Zsuzsi a mérkőzés után.

„Végig nyugodtak akartunk maradni, az elején talán túlságosan is azok voltunk. Váltottunk, felébredtünk, elkezdtünk harcosabban játszani és ez már nem tetszett a franciáknak. A második félidőben még rátettünk egy lapáttal és ennek köszönhető a nagyobb arányú győzelem. Az előnyünk megnyugtató, de a párharcnak még nincs vége." – mondta Zsuzsi.

„Zsuzsi a kezébe vette az irányítást, fantasztikus teljesítményt nyújott mind védekezésben, mind támadásban. Az olyan kaliberű játékosokat, mint amilyen ő is, az ilyen európai kupameccsek hangulata feldobja. Egyre jobban játszik, nagyon fontos szerepe van a csapaton belül." – nyilatkozta roviden a találkozó után Tor Odvar Moen.