Bronzérem a Diákolimpiáról

2018 jún 04
1625 Megtekintés
Bronzérem a Diákolimpiáról
Kecskeméten rendezték a III. korcsoportos Országos Diákolimpia döntőjét. Siófokról a Vak Bottyán János Általános Iskola jutott be a legjobbak közé. A csapatot az SKC U13-as növendékei alkották, Lázár Flóra és Dabóczi Adrienn vezetésével. A bronzmérkőzésen a Békéscsaba együttesét sikerült legyőzni.

Lázár Flóra: – Adrival nagyon büszkék vagyunk a lányokra, hiszen rengeteg munkát tettek bele az egész évbe. Erőn felül teljesítettek az elmúlt 3 napban. Nagyon jó és kemény mérkőzéseket játszottunk, amelyekből rengeteget tanulhattunk. Gratulálok a lányoknak a bronzéremhez, nagy teljesítmény az ország harmadik legjobb csapatának lenni! Külön öröm, hogy a Diákolimpia legjobb kapusa csapatunkból került ki Krasznai Júlia személyében. Külön szeretném megköszönni a szülőknek a rengeteg segítséget és támogatást, amit nyújtottak nekünk. 

Csapatnévsor: Száraz Fruzsina, Vida Zsófia, Pintér Georgina, Németh Zsófia, Kolumbán Kíra, Nagy Emília, Árvai Kinga, Lánczky Boglárka, Krasznai Júlia, Kispál Kitti, Kispál Petra

Krasznai Júlia lett a torna legjobb kapusa