Két NB II-es bajnoki cím

2017 máj 21
3948 Megtekintés
Két NB II-es bajnoki cím
A Siófok KC NBII-es felnőtt és junior csapata is bajnoki címet ünnepelhetett vasárnap délután a Déli úti munkacsarnokban.

A mai napon az SKC NB II-es junior és felnőtt csapata is bajnoki címet ünnepelhetett. A fiatalok pontveszteség nélkül nyerték meg a sorozatot, míg a felnőtteknél a mai döntetlen pontegyenlőséget eredményezett, ám az egymás elleni eredmény a mi javunkra billentette a mérleg nyelvét. Hatalmas elismerés az SKC utánpótlásképzésének, hiszen a junior csapatot az ifi és a serdülő korosztály alkotta, míg felnőtt szinten az ifik és a juniorok játszottak.

EREDMÉNYEK

Felnőtt

Siófok KC – Budakalász 27-27

Junior

Siófok KC – Budakalász 41-27

Edzői értékelések:

Pintér Károly (vezetőedző - felnőtt): Gratulálok a bajnoki címhez. Az egész éves munkát figyelembe véve nagyon megérdemelt ez a siker. Szeretnék olyan játékosokat is megemlíteni, akik teljesítményükkel nagyon sokat hozzátettek a csapat eredményességéhez, ám sajnos sérülés miatt ma nem léphettek pályára. Ilyen játékos Mihályi Fanni és Papp Vivien. Ez a bajnoki arany nagy elismerés az utánpótlásképzésünk számára.

Dabóczi Adrienn (vezetőedző – junior): Nagyon nagy teljesítmény az, hogy veretlenül lettünk bajnokok, szeretném mindenkinek megköszönni az egész éves munkáját. Ezt a szezont a serdülőkkel, és az ifikkel játszottuk végig a junior korosztályban. Kerek tíz évvel ezelőtt játékosként nyertem NB II-es bajnoki aranyat. Nagyon jó érzés, hogy ezt edzőként is megtapasztalhattam.


Nagy volt az öröm a junioroknál

Fodor János ügyvezető adta át az aranyérmeket

NBII junior bajnokcsapat