SKC Karácsony 2018

2018 dec 20
2244 Megtekintés
SKC Karácsony 2018
December 19-én délután megtartottuk a már hagyománnyá vált utánpótlás karácsonyt. A helyszín ezúttal a Kiss Szilárd Sportcsarnok volt. 

250 vidám utánpótlás játékos, csoportkép készítés, sorversenyek, egymás elleni játék, ajándékosztás és a gyerekek kedvence; a McDonald's. Röviden így foglalhatnánk össze a nap eseményeit.

Floorball lufival:)

Egy közös csoportkép készítéssel kezdtünk, most végre volt rá lehetőség, nem sokszor fordul elő, hogy mindannyian együtt vagyunk. Az esemény házigazdája Horváth Csaba up szakmai igazgató volt. A sorversenyek igazán szórakoztatóra sikerültek,  kicsik és nagyok együtt mutathatták meg képességeiket.

Durrantsd ki a lufit:)

A nap fénypontja az egymás elleni játék volt. A gyerekek és az edzők csatája 34–34-es döntetlennel zárult. A mérkőzés végén az MVP is kihírdetérsre került, Pintér Károly kapta a legtöbb szavazatot.

Zsákban futás

Nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy évről évre egyre többen vagyunk, jó érzés látni azt az önfeledt vidámságot, amit egy közös program, a játék öröme vagy egy ajándék  okozhat. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a siófoki McDonald's étterem vezetőjének Kovács Szilveszternek, hogy támogatta az SKC legfiatalabb növendékeinek a karácsonyi ünnepségét.

Fotók: Németh András