SKC Karácsony 2019

2019 dec 18
1614 Megtekintés
SKC Karácsony 2019
Kicsik és nagyok, edzők és munkatársak együtt. December 17-én délután megtartottuk a már hagyománnyá vált utánpótlás karácsonyt. A helyszín a Kiss Szilárd Sportcsarnok volt. 

Közel 300-an gyűltünk össze december 17-én délután a Kiss Szilárd Sportcsarnokban, hogy együtt is megünnepeljük a Karácsonyt. Az esemény házigazdája Horváth Csaba utánpótlás szakmai igazgató volt, aki rengeteg sorversenyt, csoportkép készítést, egymás elleni játékot, szülinapi köszöntést és ajándékosztást vezényelt a gyerekeknek. 

Egy közös csoportkép készítéssel kezdtünk, most végre volt rá lehetőség, hiszen nem sokszor fordul elő, hogy mindannyian együtt vagyunk. 

Együtt Felemelkedünk

A folytatásban viccesebbnél viccesebb sorversenyek következtek, amelyeken a jelenleg Siófokon lévő felnőtt játékosok és a szakmai stáb is részt vett. Emlékezetes pillanat volt Lapos Laura és Tor Odvar Moen"lufi" duettje.

A nagy duett:)

A nap fénypontja az egymás elleni játék volt, amelyen a"Trottyosok" és a"Csikók" csaptak össze egymással. A gyerekek és az edzők csatája 23-23-as döntetlennel zárult. A mérkőzés végén az MVP is kihírdetérsre került, Pastrovics Melinda, aki az esemény szakkomentátoraként tevékenykedett, Horváth Csabát választotta a mérkőzés legjobb játékosának. ( Többek szerint a választás bundagyanús volt)

A "Trottyosok" csapata

„Nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy évről évre egyre többen vagyunk, jó érzés látni azt az önfeledt vidámságot, amit egy közös program, a játék öröme vagy egy ajándék  okozhat. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a siófoki McDonald's étterem vezetőjének, Kovács Szilveszternek, hogy támogatta az SKC legfiatalabb növendékeinek a karácsonyi ünnepségét. Köszönet illeti Fodor Jánost, a klub ügyvezetőjét, aki a mozgatórugója annak, amit ma SKC családnak nevezünk." – nyilatkozta Horváth Csaba utánptólás szakmai igazgató.

Fotók: Németh András