SKC Karácsony a kicsiknek

2017 dec 13
1690 Megtekintés
SKC Karácsony a kicsiknek
A Siófok KC december 13-án délután megtartotta a már hagyománnyá vált utánpótlás karácsonyát. Mivel már majd 300 utánpótlás játékos kézilabdázik klubunkban, ezért ezen a napon csak a 7-13 éves korosztály ünnepelt együtt.

140 vidám kisgyerek és szüleik, csapatkép készítés, közös aerobik, egymás elleni játékok, ajándékosztás és a gyerekek kedvence; a McDonald's. Röviden így foglalhatnánk össze a nap eseményeit.

Együtt a csapat, Hajrá SKC!

A klubhoz tartozó fiatal és felnőtt játékosok együttes csapatkép készítésével nyitottuk meg az eseményt. Ezt egy közös zenés aerobik követte, majd jöhetett az egymás elleni játék. A folytatásban a klub büféjében az UP edzők vezetésével csapatonként jöttek a gyerekek, itt mindenki ajándékokat és McDonald's-os menüt kapott. Természetesen ez váltotta ki az egyik legnagyobb örömet a fiatal játékosoknál.

Lázár Flóra tanítványai

Nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy évről évre egyre többen vagyunk, jó érzés látni azt az önfeledt vidámságot, amit egy közös tánc, a játék öröme vagy egy ajándék  okozhat. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a siófoki McDonald's étterem vezetőjének Kovács Szilveszternek, hogy támogatta az SKC legfiatalabb növendékeinek a karácsonyi ünnepségét.