Búcsúztassuk együtt a csapatot

2019 máj 14
2303 Megtekintés
Búcsúztassuk együtt a csapatot
Nagy nap és egyben szomorú pillanat is lesz a szombati klubunk életében, ugyanis utoljára láthatjuk majd együtt játszani a Siófok KC EHF-kupa győztes csapatát. Íme, a „Kézilabda Szombat” részletei, legyél te is a részese!

Zárjuk le együtt ezt a nagyszerű szezont, teremtsünk újra teltházat és fantasztikus atmoszférát a Kiss Szilárd Sportcsarnokban. A K&H női kézilabda liga 26. fordulójával véget és a 2018/19-es évad, melyet a Budaörs ellen zárunk szombaton.

Ez lesz ugyanis az utolsó alkalom, hogy együtt láthatjuk játszani ezt a csapatot. Távozó játékosainkat búcsúztassuk együtt a mérkőzés után, tegyük nekik felejthetetlenné ezt az estét, ahogy ők tették felejthetetlenné ezt a szezont a számunkra. De csak azután, miután a csapat átvette a harmadik helyért járó bronzérmeket. A lefújás után ugyanis következik majd a hivatalos éremátadó. Ha nem akarsz lemaradni, váltsd meg online a jegyedet 

A „Kézilabda Szombat” egy serdülő- és egy ifjúsági összecsapást is magába foglal. Látogass ki előbb a Kiss Szilárd Sportcsarnokba, és szurkolj a jövő reménységeinek. Utóbbi két mérkőzés megtekintése ingyenes.