Elkészült a hivatalos bajnoki menetrend

2022 aug 02
1319 Megtekintés
Elkészült a hivatalos bajnoki menetrend
A K&H Női Kézilabda Liga 2022/23-as szezonjának sorsolása után klubunk megkezdte az egyeztetéseket az ellenfelekkel, augusztus elejére pedig össze is állt a teljes és hivatalos bajnoki versenynaptár.

Az új bajnoki évadot szeptember 3-án, szombaton, idegenben kezdjük a Váci NKSE vendégeként, míg az első hazai mérkőzésre egy héttel később, szeptember 10-én kerül sor az újonc NEKA ellenében.

A megszokott és menetrendszerű decemberi világesemény és vele együtt a bajnoki szünet egy hónappal korábbra került, ugyanis az idei Európa-bajnokságot november 4-20-ig rendezi Szlovénia, Észak-Macedónia és Montenegró. Így öt bajnoki forduló után, október végén szünetre vonul a mezőny, mely december elején gőzerővel folytatja a 2022/23-as kiírást.

Az első kör, így az odavágók sora 2023. február 4-én zárul az újonc Békéscsabai NKSE otthonában, míg a bajnoki évad utolsó összecsapását május 27-én abszolváljuk hazai környezetben.  

A 2022/23-as bajnoki éved jegy- és bérletinformációit, a tervezett szurkolói ankét időpontját, illetve az egyéb szurkolói információkat a hét folyamán közzétesszük, ahogyan a felkészülési program változásairól is rövidesen tájékoztatást adunk.     

A bajnoki találkozók többségének időpontja várhatóan végleges, a változások jogát azonban fenntartjuk. A nemzetközi versenynaptár, így a Bajnokok Ligája és az EHF Európa-liga menetrendje, klubunk és a magyar klubcsapatok szereplése még hozhat változást.