Győzelemmel zártunk egy fantasztikus szezont

2019 máj 18
2344 Megtekintés
Győzelemmel zártunk egy fantasztikus szezont
A Budaörs legyőzésével zárult a 2018/19-es szezon, melyben csapatunk bajnoki bronzérmet, és EHF-kupa serleget szerzett. A mai estén egyszerre volt jelen az öröm és a bánat, hiszen a hivatalos éremátadó után búcsúztunk távozó játékosainktól.

1. félidő: Dávid-Azari Fruzsina góljaival az első tíz percben többször is vezetett a Budaörs, ám 4:4 után fordult a kocka, és folyamatosan megvolt az előny. Az állás 10:9-nél még szoros volt, a félidőben 16:13-ra vezettünk.

2. félidő: A fordulás után folyamatosan nőtt a két csapat közötti különbség, Estelle Nze Minko és Andrea Kobetic mellett Asma Elghaoui is szórta a gólokat. A mérkőzés MVP-je az 5 gólig jutó Wald Kíra lett. Az 53. percben 32:22-es állásnál megolt a közte tíz, végül magabiztosan, 35:27-re nyertük meg a szezonzáró bajnokit.

A lefújás után aztán jöhetett a hivatalos éremátadó, majd az öröm pillanatai után a könnyek, amikor is búcsúztunk távozó játékosainktól. Takács Eszter és Barkóczi Dorina kölcsönben folytatja, míg Tatiana Khmyrova, Asma Elghaoui, Miraye Gonzalez, Denisa Dedu, Gabriela Perianu és Estelle Nze Minko más klub mezét ölti magára a jövőben. Ma láthattuk tehát utoljára együtt ezt a csapatot, mely nem csak bajnoki bronzérmet, de EHF-kupát is nyert a 2018/19-es szezonban.

Edzői szemmel

Tor Odvar Moen (edző – Siófok KC): „Egy fantasztikus este volt a mai, tele vagyok érzelmekkel. Ez most nem a szavak pillanata, ezt meg kell élni, át kell érezni. Hihetetlenül boldog vagyok és büszke a csapatomra…”