Hivatalos: nyártól Danyi Gábor lesz a vezetőedző

2021 jan 05
16606 Megtekintés
Hivatalos: nyártól Danyi Gábor lesz a vezetőedző
Három plusz két éves szerződést kötött Danyi Gábor és a Siófok KC. A magyar szakember 2021 nyarán veszi át a csapat irányítását, segítője pedig a jelenlegi vezetőedző, Zdravko Zovko lesz.

„Nagyon örülünk neki és büszkeséggel tölt el minket, hogy Gábor elfogadta a felkérésünket, így közösen nyithatunk egy új fejezetet a klub életében. Az érkezése nem csak a felnőtt csapatunkra lesz hatással, hanem az SKC teljes szakmai munkájára. Az is fontos volt számunkra, hogy Zovko mester a maradásáról biztosított bennünket. Minden téren pozitív irányba változtak a dolgok, mióta átvette a csapat irányítását. Nagyon tiszteljük őt. Jelen pillanatban azonban nem szeretnék a távolabbi jövőbe tekinteni, hiszen mindenkinek megvan a saját feladata az adott klubjában és ezt maximálisan tiszteletben tartjuk. Jelenleg az idei szezon eredményes befejezésére koncentrálunk.” – nyilatkozta Fodor János, a Siófok KC ügyvezetője.

Danyi Gáborral egy hosszútávú megállapodást kötött klubunk, melynek keretein belül egy új szakmai koncepció mentén tovább építhetjük az SKC jövőjét.

„Örömteli és megtisztelő számomra, hogy nyártól a Siófok KC-nál folytathatom pályafutásomat. Izgatottan várom ennek az új fejezetnek a kezdetét, de addig is vannak kötelezettségeim. Jelenleg az a legfontosabb számomra, hogy befejezzem azt, amit elkezdtem. Mindent megteszek azért, hogy a Győri Audi ETO KC-val a lehető legsikeresebben zárjuk le ezt a szezont.” – fogalmazott Danyi Gábor.

Tiszteletben tartva a felek jelenlegi kötelezettségeit, a Siófok KC a 2020/2021-es szezon végéig ebben a témában további nyilatkozatot nem kíván adni.