Kapusposzton erősítünk, Vojnovic aláírt

2021 máj 02
4064 Megtekintés
Kapusposzton erősítünk, Vojnovic aláírt
Építjük a jövő csapatát! – Maja Vojnovic személyében 23 éves szlovén válogatott kapust igazoltunk. A Krim Mercatorban szereplő játékos a nyáron csatlakozik klubunkhoz.

„A mezőnyjátékosokhoz hasonlóan a kapusposzt tekintetében is új felfogásban vágunk neki a következő szezonnak. Maja személyében egy fiatal, de már BL-tapasztalattal rendelkező hálóőrt igazoltunk. Jó mentalitású, nagy munkabírású játékos, aki pályafutását tekintve képes lehet a következő szintre lépni Siófokon.  – fogalmazott az SKC kapusedzője, Pastrovics Melinda, aki hozzátette Az elmúlt évek tapasztalatai alapján három kapussal vágunk neki a következő idénynek. Csapó Kincső, Herceg Lili és Maja között szeretnénk egy egészséges versenyhelyzetet kialakítani, megteremtve számukra a fejlődés lehetőségét. Mindhárom lány számára adott, hogy bizonyítson. A játékpercekért meg kell harcolniuk, a lehetőség a kezükben lesz, már csak élni kell vele. Én kifejezetten izgatott vagyok az előttünk álló időszakkal kapcsolatban. Sok fiatal, tehetséges játékos lesz a keretben, akiknek meg kell ugrani a következő lépcsőfokot, és be kell bizonyítani, hogy egy komoly célokért küzdő klubban is meghatározóak tudnak lenni. Kapusfronton szeretnék Krasznai Juliról is szót ejtetni. Nagyon elégedettek vagyunk vele. Az NB II-ben és az ifjúsági csapatban is rendszeresen játszani fog, és emellett a felnőtteknél is készül majd. Fontos a klub számára, nagy reményeket fűzünk hozzá. Fiatal kora ellenére hihetetlenül érett gondolkodású, biztos vagyok benne, hogy a jövő meghatározó játékosa lesz.”

Maja aláírt Siófokra

Maja Vojnovic 9 éves korában kezdett el kézilabdázni a KRKA Novo Mestoban. 9 évet töltött el nevelőegyesületénél, majd 2018-ban úgy döntött, hogy él a lehetőséggel és csatlakozik Szlovénia legnagyobb klubjához, a Krim Mercatorhoz.

„Nagyszerű lehetőség számomra, hogy Siófokra igazolhatok, reményeim szerint itt ki fogok tudni teljesedni. Úgy gondolom, hogy egyelőre még csak egy fiatal játékos vagyok, akinek meg kell tennie a következő lépést a karrierjében. Szeretnék fejlődni és segíteni a klubot a céljai elérésében. Azért fogok dolgozni minden nap, hogy a lehető legjobb kapussá váljak. Az SKC Magyarország legjobb csapatai közé tartozik, az elmúlt években kiemelkedő eredményeket ért el. Egy nagyon jó edző veszi át a csapat irányítását, akinek a vezetésével új fejezet kezdődhet a klub életében. Egyszer voltam már Siófokon a nemzeti csapattal, de nem volt lehetőségem a kirándulásra. Ezt pótolni fogom, hiszen gyönyörű a Balaton és a környéke.” – nyilatkozta Maja Vojnovic az aláírást követően.