NBII: Hazai pályán kezdünk, elkészült a bajnoki menetrend

2023 aug 25
3289 Megtekintés
NBII: Hazai pályán kezdünk, elkészült a bajnoki menetrend
Az NB II női E-csoport 2023/2024-es bajnoki szezonjának sorsolása után klubunk megkezdte az egyeztetéseket az ellenfelekkel, augusztus végére pedig össze is állt a teljes és hivatalos versenynaptár. A hazai bajnoki mérkőzéseknek a Kiss Szilárd Sportcsarnok ad majd otthont, a belépés INGYENES lesz szurkolóink számára.

Az új bajnoki szezont szeptember 9-én, szombaton, hazai pályán kezdi meg NBII-es csapatunk a Rinyamenti KC ellen. Szeptemberben további három mérkőzést fog lejátszani Pintér Károly csapata, amely gyakorlatilag teljesen kialakult. 

“Befejeztük az egyeztetéseket a klubokkal, így végre kialakult a versenynaptár. Egy 22 fős bő kerettel kezdtük meg a felkészülést, a fiataloknak ez egy nagy lehetőség a bizonyításra. Az edzéseken és az edzőmérkőzéseken nyújtott teljesítmény alapján fogunk szűkíteni a létszámon. Ez egy nagyon fiatal társaság, az átlag életkor 20 év alatt van. Idő kell, hogy kialakuljon a játékunk, de amit eddig tapasztaltam az edzéseken, azzal nagyon elégedett vagyok. A lányok becsületesen dolgoznak, minden nap motiváltnak látom őket. A segítőm és egyben kapusedzőm Lajtos Nóra lesz, aki 2011-ben tagja volt a magyar bajnoki bronzérmet szerzett felnőtt csapatunknak. A 2023/2024-es szezonban az NBII-es csapatunk teljesen amatőr státuszban fog működni, ami azt jelenti, hogy mindenki ingyen, a kézilabda, a klub és Siófok városának szeretetéért vállalja a szereplést. Szeptember 1-jén, 16:30-tól Angola junior válogatottjával játszunk felkészülési mérkőzést a Kiss Szilárd Sportcsarnokban, amire várjuk szurkolóinkat is.” – nyilatkozta Pintér Károly szakmai vezető.

A Siófok KC NBII-es felnőtt csapatának kerete a 2023/2024-es bajnoki szezonra: 

Kapusok: Sándor-Györkös Rebeka, Torma Kinga, Nógrádi Anna

Jobbszélsők: Bojtok Anna, Lozsi Erna Gabriella, Posta Luca 

Jobbátlövők: Kocsis Szilvia, Deme Liliána, Jócsik Nóra 

Irányítók: Bozsok Dóra, Gurbács Borbála, Szekeres Kamilla                                                               

Beállók: Póczik Kata, Koósz Fruzsina, Sólyom Sára 

Balátlövők: Koósz Karina, Erdélyi Boglárka, Tordai-Nagy Sára  Anna  

Balszélsők: Karé Kamilla, Bakonyi Dóra, Bálind Réka

Vezetőedző: Pintér Károly

Kapusedző: Lajtos Nóra

Technikai vezető: Baller András

Egészségügyi személyzet: Máyer László