Nerea Pena távozik Siófokról

2020 nov 12
14959 Megtekintés
Nerea Pena távozik Siófokról
Hosszas egyeztetés után közös megegyezéssel szerződést bontott Nerea Pena és a Siófok KC női kézilabdacsapata. A felek egyetértettek abban, hogy mindkét fél számára ez volt a legjobb döntés.

"Néha előfordul, hogy egy játékos és a klubja között nem úgy működnek a dolgok, ahogyan alaphangon kellene. Egy nagyon nehéz döntést kellett meghoznunk, de hiszem, hogy ez volt a jó és helyes megoldás a klub érdekeit szem előtt tartva. Nerea Pena képességeit senki sem vitatja, viszont be kellett látnunk, hogy ami nem működik, azt nem szabad erőltetni. Mindkét fél számára ez volt a legjobb döntés." - fogalmazott Fodor János, a Siófok KC ügyvezetője.

„Hosszabb tárgyalássorozat után ugyan, de sikerült nagyon korrekten elválni egymástól. Egyetértek a Siófok KC ügyvezetőjével abban a tekintetben, hogy a sportban eljön az a pillanat, amikor váltani kell és ez most igaz volt mind a játékosra, mind a klubra nézve. Örülök neki, hogy mindkét fél úgy tudott felállni az asztaltól, hogy sok sikert kívánt a másiknak.” – nyilatkozta Szörnyi Attila, Nerea Pena menedzsere.