Nikola Skoric segíti Zovko munkáját

2020 nov 11
2119 Megtekintés
Nikola Skoric segíti Zovko munkáját
Daniel Birkelund távozik Siófokról. A norvég szakember, Bent Dahl segítője és klubunk közös megegyezéssel bontott szerződést. Daniel munkáját ezúton is köszönjük, és kívánunk neki további sok sikert. Helyét Nikola Skoric veszi át, ő lesz Zdravko Zovko szakmai stábjának új tagja, csapatunk másodedzője a 2020/21-es szezon hátralevő részében.

Zovko és Skoric munkakapcsolata régre nyúlik vissza, ugyanis több éven keresztül együtt irányították a horvát női kézilabda-válogatottat.

„14 éve ismerem Nikolát, nagyon jó kapcsolatot ápolunk. Amikor a horvát válogatott szövetségi kapitánya voltam, ő volt a másodedzőm. Egy olyan szakemberre volt szükségem ebben a pozícióban, akiben maximálisan megbízom és szakmailag is egy vonalat képviselünk.” – nyilatkozta Zdravko Zovko, csapatunk vezetőedzője.

„Természetesen azonnal elfogadtam a felkérést, amikor Zdravko felhívott. A magyar bajnokság színvonala kiemelkedő, így számomra ez egy remek lehetőség, egy igazi kihívás. A csapatot nagyszerű játékosok alkotják, a keretben rengeteg potenciál rejlik. – nyilatkozta Nikola Skoric, aki már meg is érkezett Siófokra.

November 12-én lejár a tíznapos hatósági házi karantén, ami után újra edzésbe állhat a csapat az új szakmai stáb vezetésével.