„Győzelem” a Marcali ellen

2021 ápr 29
624 Megtekintés
„Győzelem” a Marcali ellen
Tarján Bence NB II-es csapata a 16. forduló pótolt mérkőzésén magabiztosan nyert a Marcali VSZSE vendégeként. A győztesnek járó két pontot azonban mégia a hazaiak kapják.

„Hasonlóan a DKKA elleni bajnokihoz, ezúttal is az a helyzet állt elő, hogy a halasztott mérkőzés eredeti időpontjában játékengedéllyel rendelkező csapattagok száma sérülés és egyéb megbetegedés miatt nem érte el a normál (6+1) pályára lépéshez elegendőt. Így a szabályok értelmében az adott fordulóban még játékengedéllyel nem rendelkező játékosok szerepeltetése miatt a pályán elért eredményt a szövetség hivatalból törölni fogja, és 10:0-ás gólkülönbséggel a vétlen csapatnak adja a mérkőzésért járó pontokat. A játékosaink fejlődése szempontjából azonban sokkal fontosabb megfelelő létszámban lejátszani egy mérkőzést, ezért döntöttünk így.” – fogalmazott Horváth Csaba, a Siófok KC utánpótlásának vezetője.

NB II. Dél-Nyugat, 16. forduló
​Marcali VSZSE – Siófok KC 24:35 (12:16)
Kiállítás:
10 ill. 6 perc
Hétméteres: 5/4 ill. 3/2

Siófok: Bojtok Anna 1, Ficsor Zsófia 7, Pintér Georgina 1, Kocsis Szilvia 6, Mistina Fanni (kapus), Kertész Mónika 6, Baranyi Dorottya 3, Nógrádi Anna, Pelyva Zsanett 6, Németh Eszter 3, Németh Zsófia 2.

Tarján Bence (edző – Siófok KC): „Most először éreztem azt, hogy a csapat kezd összeszokni a fiatalokkal. Mindenki lelkesen kézilabdázott, támadásban és védekezésben is végig irányítani tudtuk a mérkőzést. Érezhető a fejlődés, a játékosok sokat tanultak az elmúlt hetekben.”

Mérleg: 18 mérkőzés, 12 győzelem, 0 döntetlen, 6 vereség, 555:510-es gólarány.​
Házi góllövőlista élmezőnye: Juhász Fanni 86, Pelyva Zsanett 75, Kadlicsek Zea 60, Kertész Mónika 53, Németh Eszter 51, Kocsis Szilvia 49.

Folytatás május 9-én, vasárnap a Tungsram SE Nagykanizsa otthonában, ugyanis a most pénteken esedékes Hévízi SK elleni hazai bajnoki az ellenfél kérésére halasztásra került. A felek május 16-án, vasárnap pótolják az elmaradt mérkőzést.