Játékosok kölcsönben

2012 sze 16
1133 Megtekintés
Játékosok kölcsönben
A Siófok KC-Galerius Fürdő több játékosát is kettős játékengedéllyel kölcsönadta a honi másodosztályban versenyző egyesületeknek.

A Magyar Kézilabda Szövetség szabályzata évről évre lehetővé teszi, hogy az utánpótláskorú játékosok kettős játékengedéllyel alacsonyabb, illetve magasabb osztályban pályára léphessenek. A Siófok KC-Galerius Fürdő ezt a lehetőséget kihasználva, a játékosok fejlődésének érdekében négy kézilabdázóját is kettős játékengedéllyel kölcsönadta a hazai NBI/B-ben szereplő együtteseknek. Ezzel kapcsolatosan mindenképpen meg kell jegyezni, hogy a kölcsönadott játékosok elsősorban továbbra is a Siófok KC-t szolgálják, s e mellé jön pluszban a másodosztályú szereplés, amelyre akkor nyílik lehetőségük, ha az NBI/B-s mérkőzés nem ütközik az SKC NBI-s találkozóival.

A kölcsönadások értelmében a Bozsovics Rita, Csendes Szabina, Polics Tímea-hármas Nagyatádon, az NBI/B Nyugati-csoportjában érdekelt Rinyamenti KC színeiben játszik kettős igazolással a 2012/2013-s szezonban, míg Schneider Éva a szintén Nyugati-csoportban szereplő Pénzügyőr-Spartacus együtteséhez kötelezte el magát.

Hozzászólás(0 db)