UP évadzáró 2.0 | KÉPGALÉRIA

2017 jún 14
2300 Megtekintés
UP évadzáró 2.0 | KÉPGALÉRIA
Évzáró ünnepséget tartottunk az SKC idősebb utánpótláskorú játékosai számára. Fodor János ügyvezető és Kiss Szilárd utánpótlás szakmai igazgató egy kis ajándékkal köszönte meg a távozó játékosok klubért tett szolgálatait.

Farkas Evelin (Junior, Felnőtt), Kaposvári Eszter (Junior), Lakatos Klaudia (Ifi), Papp Vivien (Junior),Hartung Réka (ifi),Deák Dalma (junior), Muhari Adrienn (ifi), Pelyva Zsanett (U13), Végh Viktória ( U13), Szili Nóra (serdülő), Bati Eugénia (serdülő), Papp Hanna (serdülő), Borsos Dora (serdülő). Ez azon játékosok névsora, akik vagy kiöregedtek az utánpótlás korosztályokból vagy csak egyszerűen máshol folytatják pályafutásukat. Köszönjük az eddigi munkátokat és sok sikert kívánunk nektek.

Papp Vivien és Lakatos Klaudia hosszú éveken át viselték az SKC mezét

Ezután jó hangulatú egymás elleni játékok következtek, itt egyértelműen Kovács Vilmos UP technikai vezető vitte a prímet. Végezetül pedig a már megszokottak szerint mindenki elfogyasztotta a McDonald's-os menüjét és egy kis meglepetés ajándékkal készültünk a lányoknak a szünidőre. Ezúton is köszönjük a siófoki McDonald's vezetőjének, Kovács Szilveszternek a rendezvény támogatását.

Vili nagyot alakított a rendezvényen

Fotók:Németh András