EHF-Kupa: Megvan a csoportunk, ismertek az ellenfelek és a menetrend

2018 nov 22
1624 Megtekintés
EHF-Kupa: Megvan a csoportunk, ismertek az ellenfelek és a menetrend
Csütörtökön 11 órakor Bécsben kisorsolták az EHF-kupa csoportkörének párosítását. Csapatunk svéd, német és dán ellenfelet kapott. A sorozatot hazai pályán kezdjük és zárjuk, immáron a vázlatos menetrend is ismert.

A ’B’ jelű kvartettbe kerültünk, és megúsztuk az újabb orosz túrát, avagy elkerültük a Kuban Krasnodar együttesét, melyet az utazás viszontagságai végett nem is bánunk. Két északi, egy dán és egy svéd túra mellett egy alsó németországi utazás vár ránk.

Tor Odvar Moen (Siófok KC edző): „Olyan csapatokat kaptunk ellenfélül, melyeket személy szerint is jól ismerek. Pozitív vagyok, szerintem továbbjuthatunk, de nem lesz egyszerű dolgunk, különösen az idegenbeli mérkőzéseken. A dán Herning-Ikast Handbold kifejezetten jó kézilabdát játszik, személyükben egy nagyon erős csoportellenfelet kaptunk.”

Klubunk történetének első nemzetközi csoportmeccsét hazai pályán a dán Herning-Ikast Handbold ellen vívjuk. Eztán a német TusSies Metzingen otthonába látogatunk, majd a BL-ből érkező svéd IK Savehof csapatát fogadjuk. Eztán fordulnak a pályaválasztói jogok, és jöhetnek a párharcok visszavágói. A csoportkör január első hétvégéjén rajtol, és február második vasárnapján ér véget. A csoportok első két helyezettje továbbjut, és az egyenes kieséses szakaszban folytathatja.

Teljes és részletes menetrend hamarosan, a klubokkal és a televíziós társaságokkal való egyeztetés után. Amint összeáll a végleges menetrend, jelentkezünk a szurkolói- és jegyértékesítési információkkal.

Továbbá hamarosan megtekinthető lesz ellenfélmustra rovatunkkal, melyben részletesen bemutatjuk csoportellenfeleink jelenés és múltját. Cikkünket keressék a főoldalon, jó böngészést kívánunk. #HajráSKC

Íme az EHF-kupa teljes csoportbeosztását