Mérkőzéslátogatásra vonatkozó Covid-19 MKSZ előírások!

  • Betegek, tünettel rendelkező személyek nem léphetnek be

  • Beengedés lázméréssel, 37.5 C testhőmérséklet alatt, kézfertőtlenítéssel, külön beengedés a nézőktől és a csapatoktól

  • A mérkőzés hivatalos résztvevői és a nézők között fizikai kontaktus (pl. kézfogás) nem megengedett

  • Kötelező maszk-használat a nézők és valamennyi résztvevő számára, kivéve: játékosok, játékvezetők, edzők, helyi műsorközlő, TV-kommentátor

  • A játéktérre csak azok léphetnek be, akiknek közvetlen feladatuk van a mérkőzésen – csapatonként max. 20 fő, 2 játékvezető, 2 versenybíró, órakezelő, 4 törlő, fotósok, TV-ek, mentősök, doppingellenőr

  • Nincs lehetőség a kezdődobás elvégzésére

  • Az alapvető higiénia betartása – kézmosás, ajánlásoknak megfelelő szappanos kézmosás és/vagy kézfertőtlenítő szer alkalmazása – szabályos maszkviselés – megfelelő távolságtartás, ahol lehetséges – kézfogások és egyéb személyes fizikai érintkezések kerülése

  • Fizetésnél készpénz használat kerülése


SZÉP Kártya elfogadás

  • szabadidős szolgáltatás alszámla elfogadás
  • kizárólag a hazai és vendég jegypénztárakban fogadjuk el

Szülinapozz a Hópárduccal, legyen tiéd a kezdődobás!


További információ:

Siófok, Kiss Szilárd Sportcsarnok

Telefon: 06-84/358-327

E-mail: info@kisszilardarena.hu

Cím: 8600, Siófok, Szekrényessy Kálmán utca 1.


FONTOS INFORMÁCIÓ!!!

​Tisztelt Vendégszurkolók! 

Szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy a hazai lelátóra megváltott belépőjegyekkel csak semleges öltözetben léphetnek be. A biztonsági szolgálat a Kiss Szilárd Sportcsarnok házirendjére való hivatkozással megtagadhatja a hazai oldalra történő belépést minden olyan vendégszurkoló számára, aki saját csapatának öltözetét viseli, mert az fokozott biztonságtechnikai kockázatot rejt magában! 

Ezenfelül tisztelettel kérjük Önöket, hogy amennyiben a hazai oldalra váltották meg belépőjüket, akkor ott tartsák tiszteletben a hazai csapatot és annak szurkolóit, és kizárólag a Fair Play keretein belül járjanak el, különös tekintettel a 2004. évi I. törvény (továbbiakban: Sporttörvény) 76. § - ban foglaltakra (alább). 

„A néző részvétele a sportrendezvényen

76. § (1) A néző köteles betartani a szervező által meghatározott biztonsági előírásokat. A néző nem folytathat olyan tevékenységet, amely a sportrendezvényt megzavarja, meghiúsítja vagy a sportrendezvényen résztvevők, az arra érkezők vagy az onnan távozók személyiségi jogait vagy vagyoni javait sérti vagy veszélyezteti.

(2) Az (1) bekezdésben meghatározott kötelezettség megszegéséből eredő személyiségi jogsértésért, illetve kárért a néző a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint köteles sérelemdíjat fizetni, illetve tartozik a kártérítési felelősségre vonatkozó általános szabályok szerinti kártérítéssel.

(3) A néző a sportrendezvény befejezésének időpontjában, valamint a szervezőnek, a rendezőnek vagy a rendőrségnek a személy- és vagyonbiztonságot veszélyeztető helyzet kialakulása miatt tett felhívására köteles a sportrendezvény helyszínét elhagyni.”


Szabályzatok (letölthető dokumentumok)


Támogatók