Szurkolói információk a 2020/21-es szezon hátralévő hazai mérkőzéseire

Szurkolók előtt lép pályára a Siófok KC a soron következő hazai bajnoki mérkőzésein májusban, a Kiss Szilárd Sportcsarnokban. A mérkőzések látogatása érvényes bérlet vagy jegy felmutatása mellett védettséget igazoló kártya és személyazonosító okmány felmutatásával lehetséges.

A Siófok KC három hazai mérkőzést játszik májusban a K&H női kézilabda ligában, amelyek már nézők előtt kerülhetnek megrendezésre. A találkozókra kizárólag a helyszínen, a Kiss Szilárd Sportcsarnok jegypénztárában, a mérkőzések napján lehet jegyet vásárolni.

Felhívjuk Szurkolóink figyelmét az alábbi rendelkezések és kérések betartására!

 • Kapunyitás két órával a mérkőzések kezdete előtt. 
 • Kérjük szépen, időben érkezzenek a hosszú várakozás elkerülése érdekében! A helyszíni jegyértékesítés a védettségi igazolást követően lehetséges.
 • A 194/2021. (IV.26.) Kormányrendelet előírásait betartva az érvényes jeggyel vagy bérlettel rendelkező szurkoló akkor léphet be a mérkőzésre, ha koronavírus ellen védett, ill. ha védett felügyelete alatt lévő kiskorú személy.
 • Védettségét mindenkinek belépés előtt igazolnia szükséges védettségi igazolványa, és az azon feltüntetett személyazonossági hatósági igazolvány együttes felmutatásával.
 • 18 év alatti szurkoló csak védettséget igazolni tudó felnőtt felügyeletével vehet részt a mérkőzéseken.
 • Játékosaink egészsége  védelme érdekében kérjük szurkolóinkat az arcot és orrot eltakaró maszk használatára a Kiss Szilárd Sportcsarnok egész területén, ezen kívül a mérkőzések lefújását követően nem lesz lehetőség a játékosokkal fizikai kontaktba kerülni - pacsizni és szelfizni. Emellett kérjük szépen szurkolóinkat, hogy igyekezzenek minél hamarabb elhagyni az aréna területét a mérkőzések végeztével.
 • A beléptetés szabályai a VIP vendégeink és bérleteseink számára is érvényesek!
 • A mérkőzések ideje alatt a Kiss Szilárd Sportcsarnokban a hazai büfé lesz majd nyitva, kérjük szépen, időben érkezzenek a hosszú sorok elkerülése érdekében.
 • Javasoljuk a megfelelő távolságtartást, amennyiben lehetséges.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Hajrá SKC! Hajrá Siófok!​​


K&H női kézilabda liga, 24.forduló

Siófok KC – Motherson Mosonmagyaróvár

2021. május 22. (szombat) 18:00

Siófok, Kiss Szilárd Sportcsarnok

Kapunyitás: 16:00

Jegyértékesítés: helyszíni

Jegyár: 3.000 Ft


K&H női kézilabda liga, 26.forduló

Siófok KC – EUbility Group-Békéscsaba

2021. május 29. (szombat) 18:00

Siófok, Kiss Szilárd Sportcsarnok

Kapunyitás: 16:00

Jegyértékesítés: helyszíni

Jegyár: 3.000 Ft


Mérkőzéslátogatásra vonatkozó Covid-19 MKSZ előírások!

 • Betegek, tünettel rendelkező személyek nem léphetnek be

 • Beengedés lázméréssel, 37.5 C testhőmérséklet alatt, kézfertőtlenítéssel, külön beengedés a nézőktől és a csapatoktól

 • A mérkőzés hivatalos résztvevői és a nézők között fizikai kontaktus (pl. kézfogás) nem megengedett

 • Kötelező maszk-használat a nézők és valamennyi résztvevő számára, kivéve: játékosok, játékvezetők, edzők, helyi műsorközlő, TV-kommentátor

 • A játéktérre csak azok léphetnek be, akiknek közvetlen feladatuk van a mérkőzésen – csapatonként max. 20 fő, 2 játékvezető, 2 versenybíró, órakezelő, 4 törlő, fotósok, TV-ek, mentősök, doppingellenőr

 • Nincs lehetőség a kezdődobás elvégzésére

 • Az alapvető higiénia betartása – kézmosás, ajánlásoknak megfelelő szappanos kézmosás és/vagy kézfertőtlenítő szer alkalmazása – szabályos maszkviselés – megfelelő távolságtartás, ahol lehetséges – kézfogások és egyéb személyes fizikai érintkezések kerülése

 • Fizetésnél készpénz használat kerülése


SZÉP Kártya elfogadás

 • szabadidős szolgáltatás alszámla elfogadás
 • kizárólag a hazai és vendég jegypénztárakban fogadjuk el

Szülinapozz a Hópárduccal, legyen tiéd a kezdődobás!


További információ:

Siófok, Kiss Szilárd Sportcsarnok

Telefon: 06-84/358-327

E-mail: info@kisszilardarena.hu

Cím: 8600, Siófok, Szekrényessy Kálmán utca 1.


FONTOS INFORMÁCIÓ!!!

​Tisztelt Vendégszurkolók! 

Szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy a hazai lelátóra megváltott belépőjegyekkel csak semleges öltözetben léphetnek be. A biztonsági szolgálat a Kiss Szilárd Sportcsarnok házirendjére való hivatkozással megtagadhatja a hazai oldalra történő belépést minden olyan vendégszurkoló számára, aki saját csapatának öltözetét viseli, mert az fokozott biztonságtechnikai kockázatot rejt magában! 

Ezenfelül tisztelettel kérjük Önöket, hogy amennyiben a hazai oldalra váltották meg belépőjüket, akkor ott tartsák tiszteletben a hazai csapatot és annak szurkolóit, és kizárólag a Fair Play keretein belül járjanak el, különös tekintettel a 2004. évi I. törvény (továbbiakban: Sporttörvény) 76. § - ban foglaltakra (alább). 

„A néző részvétele a sportrendezvényen

76. § (1) A néző köteles betartani a szervező által meghatározott biztonsági előírásokat. A néző nem folytathat olyan tevékenységet, amely a sportrendezvényt megzavarja, meghiúsítja vagy a sportrendezvényen résztvevők, az arra érkezők vagy az onnan távozók személyiségi jogait vagy vagyoni javait sérti vagy veszélyezteti.

(2) Az (1) bekezdésben meghatározott kötelezettség megszegéséből eredő személyiségi jogsértésért, illetve kárért a néző a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint köteles sérelemdíjat fizetni, illetve tartozik a kártérítési felelősségre vonatkozó általános szabályok szerinti kártérítéssel.

(3) A néző a sportrendezvény befejezésének időpontjában, valamint a szervezőnek, a rendezőnek vagy a rendőrségnek a személy- és vagyonbiztonságot veszélyeztető helyzet kialakulása miatt tett felhívására köteles a sportrendezvény helyszínét elhagyni.”


Szabályzatok (letölthető dokumentumok)


Támogatók