Online jegyvásárlás az októberi mérkőzésekre

A soron következő két hazai mérkőzésre a jegymester.hu felületén megkezdődött az online jegyértékesítés. Szezonbérlettel rendelkező szurkolóink helyeit fenntartjuk, ők elővásárlási joggal, október 5-én 16:00 és 18:00 között válthatják meg belépőjegyeiket a Kiss Szilárd Sportcsarnok hazai jegypénztárában. Ezt követően a megmaradt helyeket felszabadítjuk és értékesítjük.

K&H Női Kézilabda Liga (4. forduló)
2022.10.12. 16:45 | Siófok KC – FTC-Rail Cargo Hungaria
Kapu- és pénztárnyitás: két órával a mérkőzés előtt (14:45)


EHF Európa-liga, 2. selejtezőkör (2. mérkőzés)
2022.10.15. 18:00 | Siófok KC – MKS Lublin
Kapu- és pénztárnyitás: két órával a mérkőzés előtt (16:00)


Jegy- és bérletinformáció a 2022/23-as szezonra


SZÉP Kártya elfogadás

  • szabadidős szolgáltatás alszámla elfogadás
  • kizárólag a hazai és vendég jegypénztárakban fogadjuk el

Szülinapozz a Hópárduccal, legyen tiéd a kezdődobás!


További információ:

Siófok, Kiss Szilárd Sportcsarnok

Telefon: 06-84/358-327

E-mail: skcsportkomplexum@gmail.com

Cím: 8600, Siófok, Szekrényessy Kálmán utca 1.


FONTOS INFORMÁCIÓ!!!

​Tisztelt Vendégszurkolók! 

Szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy a hazai lelátóra megváltott belépőjegyekkel csak semleges öltözetben léphetnek be. A biztonsági szolgálat a Kiss Szilárd Sportcsarnok házirendjére való hivatkozással megtagadhatja a hazai oldalra történő belépést minden olyan vendégszurkoló számára, aki saját csapatának öltözetét viseli, mert az fokozott biztonságtechnikai kockázatot rejt magában! 

Ezenfelül tisztelettel kérjük Önöket, hogy amennyiben a hazai oldalra váltották meg belépőjüket, akkor ott tartsák tiszteletben a hazai csapatot és annak szurkolóit, és kizárólag a Fair Play keretein belül járjanak el, különös tekintettel a 2004. évi I. törvény (továbbiakban: Sporttörvény) 76. § - ban foglaltakra (alább). 

„A néző részvétele a sportrendezvényen

76. § (1) A néző köteles betartani a szervező által meghatározott biztonsági előírásokat. A néző nem folytathat olyan tevékenységet, amely a sportrendezvényt megzavarja, meghiúsítja vagy a sportrendezvényen résztvevők, az arra érkezők vagy az onnan távozók személyiségi jogait vagy vagyoni javait sérti vagy veszélyezteti.

(2) Az (1) bekezdésben meghatározott kötelezettség megszegéséből eredő személyiségi jogsértésért, illetve kárért a néző a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint köteles sérelemdíjat fizetni, illetve tartozik a kártérítési felelősségre vonatkozó általános szabályok szerinti kártérítéssel.

(3) A néző a sportrendezvény befejezésének időpontjában, valamint a szervezőnek, a rendezőnek vagy a rendőrségnek a személy- és vagyonbiztonságot veszélyeztető helyzet kialakulása miatt tett felhívására köteles a sportrendezvény helyszínét elhagyni.”


Szabályzatok (letölthető dokumentumok)


Támogatók