Kialakult a szakmai stáb

2017 júl 04
3661 Megtekintés
Kialakult a szakmai stáb
A szakmai stáb szinte minden posztján erősített a Siófok KC. Véglegessé vált az az edzői team, amely Lars Rasmussen vezetőedző munkáját fogja segíteni a 2017/2018-as szezonban. 

A fiatal dán vezetőedző másod-és kapusedzője  Antoni Parecki lesz. Az 57 éves lengyel szakember EHF Master Coach képesítéssel rendelkezik. Edzői pályafutása nagy részét Dániában és Lengyelországban töltötte, hazája nemzeti válogatottjánál együtt dolgozott a magyar válogatott jelenlegi kapitányával; Kim Rasmussennel.

Az erőnléti edzői pozíciót a szerb származású Slobodan Acimov fogja betölteni. A Boba becenévre hallgató szakember komoly tapasztalattal rendelkezik a sport világából, 2016 óta a montenegrói férfi kézilabda válogatott erőnléti felkészítését irányítja.

Szintén új igazolásnak számít Vaskó Réka, aki rehabilitációs edzőként csatlakozik az SKC-hoz. A fiatal trainer gyógytornászként a prevenciós munkában is részt fog venni. Az elmúlt években a Nemzeti Kézilabda Akadémián, valamint számos utánpótlás válogatott korosztály mellett dolgozott.

Az Siófok KC menedzsmentje úgy döntött, hogy a következő szezontól kezdve minden téren szeretne fejlődni és ehhez elengedhetetlen mind a fiatal, mind a felnőtt játékosok egészséges táplálkozása. Ennek érdekében Dr. Marics Balázs dietetikusként fogja felügyelni az SKC sportolóinak étkeztetését.

Vannak olyan pozíciók is felnőtt csapatunk szakmai stábjában, ahol nem történt változás. Csapatorvosként  továbbra is Dr. Kisegyházi Attila, masszőrként Bimbó Tamás, videó elemzőként pedig Biró Bence segíti majd az aktuális vezetőedző munkáját.