Online jegyértékesítés és további jegyinfó a 2021-es naptári esztendő hátralévő hazai mérkőzéseire

A 2021-es naptári esztendőben még hat bajnoki mérkőzés vár csapatunkra, melyből négyet hazai pályán, a Kiss Szilárd Sportcsarnokban abszolválunk. Ezekből háromra már meg is kezdődött az online jegyértékesítés a jegymester.hu felületén keresztül. Gyere és szurkolj Te is a helyszínen a lányoknak!

2021.10.22. 18:00 | Siófok KC – Váci NKSE 
2021.11.06. 14:30 | Siófok KC – FTC-Rail Cargo Hungaria 
2021.11.11. 18:00 | Siófok KC – Érd 
2021.11.20. 18:00 | Siófok KC – MTK Budapest 
Az FTC-Rail Cargo Hungaria elleni összecsapásra október 22-én, 16:00 és 18:00 között, a Váci NKSE elleni bajnokit megelőzően lehet belépőjegyeket vásárolni a Kiss Szilárd Sportcsarnok hazai jegypénztárában.A 264/2021. (V.21.) Kormányrendelet értelmében 18 év felett csak érvényes védettségi igazolvánnyal (az applikáció is elfogadott) rendelkező szurkolókat tudunk beengedni sportrendezvényeinkre. Kérjük, hogy ennek tudatában tervezzenek!


SZÉP Kártya elfogadás

  • szabadidős szolgáltatás alszámla elfogadás
  • kizárólag a hazai és vendég jegypénztárakban fogadjuk el

Szülinapozz a Hópárduccal, legyen tiéd a kezdődobás!


További információ:

Siófok, Kiss Szilárd Sportcsarnok

Telefon: 06-84/358-327

E-mail: info@kisszilardarena.hu

Cím: 8600, Siófok, Szekrényessy Kálmán utca 1.


FONTOS INFORMÁCIÓ!!!

​Tisztelt Vendégszurkolók! 

Szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy a hazai lelátóra megváltott belépőjegyekkel csak semleges öltözetben léphetnek be. A biztonsági szolgálat a Kiss Szilárd Sportcsarnok házirendjére való hivatkozással megtagadhatja a hazai oldalra történő belépést minden olyan vendégszurkoló számára, aki saját csapatának öltözetét viseli, mert az fokozott biztonságtechnikai kockázatot rejt magában! 

Ezenfelül tisztelettel kérjük Önöket, hogy amennyiben a hazai oldalra váltották meg belépőjüket, akkor ott tartsák tiszteletben a hazai csapatot és annak szurkolóit, és kizárólag a Fair Play keretein belül járjanak el, különös tekintettel a 2004. évi I. törvény (továbbiakban: Sporttörvény) 76. § - ban foglaltakra (alább). 

„A néző részvétele a sportrendezvényen

76. § (1) A néző köteles betartani a szervező által meghatározott biztonsági előírásokat. A néző nem folytathat olyan tevékenységet, amely a sportrendezvényt megzavarja, meghiúsítja vagy a sportrendezvényen résztvevők, az arra érkezők vagy az onnan távozók személyiségi jogait vagy vagyoni javait sérti vagy veszélyezteti.

(2) Az (1) bekezdésben meghatározott kötelezettség megszegéséből eredő személyiségi jogsértésért, illetve kárért a néző a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint köteles sérelemdíjat fizetni, illetve tartozik a kártérítési felelősségre vonatkozó általános szabályok szerinti kártérítéssel.

(3) A néző a sportrendezvény befejezésének időpontjában, valamint a szervezőnek, a rendezőnek vagy a rendőrségnek a személy- és vagyonbiztonságot veszélyeztető helyzet kialakulása miatt tett felhívására köteles a sportrendezvény helyszínét elhagyni.”


Szabályzatok (letölthető dokumentumok)


Támogatók