A járványügyi szigorítások után csak a bérletesek tudnak a helyszínen szurkolni

2020 nov 06
1618 Megtekintés
A járványügyi szigorítások után csak a bérletesek tudnak a helyszínen szurkolni
A jelenleg érvényben lévő járványügyi szigorítások után csak a szezonbérleteseink lehetnek ott a csapat következő hazai bajnoki mérkőzésein.

A Magyar Kormány járványügyi szigorításai a Siófok KC hazai mérkőzéseit is érintik. A kormánydöntés értelmében kizárólag minden harmadik széken ülhet néző.  A rendelet értelmében az SKC kizárólag azoknak teszi lehetővé a belépést a Kiss Szilárd Sportcsarnok hazai bajnoki mérkőzéseire, akik szezonbérlettel rendelkeznek.

Fontos információ, hogy a járványügyi szigorítás nézőtéri elhelyezkedésre vonatkozó kitételei miatt a szezonbérletet vásárolt szurkolóink nem tudnak a saját helyükre ülni. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

A Siófok KC felfüggesztette a jegyértékesítést minden hazai bajnoki mérkőzésére.

A Kisvárda és a Szombathely ellen megváltott online jegyek automatikusan kerülnek visszaváltásra a jegymesteren keresztül. A helyszínen megváltott jegyek az előbb említett bajnokikra a soron következő hazai mérkőzésen az 1-es jegypénztárban lesznek visszaválthatóak. A korábban megváltott jegyek nem lesznek felhasználhatóak a halasztott mérkőzések új időpontjaiban.

Felhívjuk minden szurkolónk figyelmét, hogy a járványügyi szigorítások egyik legfontosabb pontja a kötelező maszkhasználat és az előírt védőtávolság betartása, amelyet a biztonsági szolgálat szigorúan betart és betartat. Kizárólag minden harmadik székre ülhet néző, ez a szabály a családtagokra is vonatkozik!

Klubunk minden járványügyi intézkedést megtesz, hogy sportolóink, stábtagjaink, munkatársaink és szurkolóink egészségét megőrizzük.

Szurkoljunk együtt biztonságban!