Debreczeni-Klivinyi Kinga a szezon végén távozik

2023 már 11
3938 Megtekintés
Debreczeni-Klivinyi Kinga a szezon végén távozik
Klubunk magyar válogatott irányítója a 2022/2023-as szezon végeztével távozik Siófokról és Budaörsön folytatja pályafutását.Klubunk magyar válogatott irányítója a 2022/2023-as szezon végeztével távozik Siófokról és Budaörsön folytatja pályafutását.

Kinga 2021. októberében érkezett klubunkhoz, ahol aztán sikerült újra felépítenie magát. Másfél év után úgy döntött, hogy családi okok miatt távozik klubunktól.

"Először is szeretném megköszönni a klubnak, hogy lehetőséget adott nekem a szülésem és a válloperációm után arra, hogy újra magas szinten kézilabdázzak. Siófokon minden adott volt ahhoz, hogy visszanyerjem a régi formámat és úgy érzem, hogy ez sikerült is. Nagyszerű közösségbe kerültem, újra behívtak a válogatottba és visszakerültem a nemzetközi kézilabda körforgásába. Az előbb említettek alapján szívesen maradtam is volna, viszont van egy másik oldal is. Az elmúlt másfél évben mentálisan nagyon sokat kivett belőlem, hogy minden nap több száz kilométert kell utaznom és ezáltal sokat vagyok távol a kislányomtól. Vannak sportszakmai és magánéleti szempontok, a döntésem meghozatalakor az utóbbi nyomott többet a latban. Most viszont még nincs itt a búcsú ideje, épp ellenkezőleg. Rengeteg feladat és lehetőség áll előttünk az idei szezonban és én azzal az érzéssel szeretnék távozni Siófokról, hogy mindent kiadtam magamból."
Debreczeni-Klivinyi Kinga