Edzőmérkőzés a magyar junior válogatott ellen

2021 okt 06
1408 Megtekintés
Edzőmérkőzés a magyar junior válogatott ellen
A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) versenykiírásának értelmében a K&H Női Kézilabda Liga tavalyi végeredményét figyelembe véve a hatodik helyezettől lefelé végző csapatok az idei szezonban megmérkőznek a jövő évi világbajnokságra készülő magyar junior válogatottal.  

Csapatunk holnap, azaz csütörtök délután fogadja ifj. Kiss Szilárd együttesét, mely a napokban már Siófokon készült, és pénteken az Alba Fehérvár KC vendégeként folytatja felkészülését a jövő évi junior világbajnokságra. A csütörtöki, valamint a pénteki összecsapást az MKSZ hivatalos youtube-csatornája élőben közvetíti.

Felnőtt keretünkből válogatott elfoglaltság révén jelenleg hiányzik Lakatos Rita, Katarina Jezic, Simona Szarková, Andela Janjusevic, Simone Böhme és Maja Vojnovic. Ők hatan a felnőtt Eb-selejtezők után térnek vissza és csatlakoznak a Dunaújvárosi KKA ellen készülő társakhoz. A juniorválogatott ellen így több sajátnevelésű fiatal is lehetőséget kaphat, többek között Kocsis Szilvia, Kiss Flóra, Pintér Georgina, Rákos Róza, Németh Zsófia és Ficsor Zsófia.

Felkészülési mérkőzés
​Időpont:
2021.10.07. (csütörtök)
Helyszín: Kiss Szilárd Sportcsarnok
Siófok KC – Magyarország (junior) 16:30
Belépés:
INGYENES
Kapunyitás: 16:00

A 264/2021. (V.21.) Kormányrendelet értelmében 18 év felett csak érvényes védettségi igazolvánnyal (az applikáció is elfogadott) rendelkező szurkolókat áll módunkban beengedni sportrendezvényeinkre. Kérjük, hogy ennek tudatában tervezzetek!