Edzőmérkőzés a Podravka ellen

2022 sze 16
1782 Megtekintés
Edzőmérkőzés a Podravka ellen
A bajnoki szünetet kihasználva, szeptember 20-án Siófokra érkezik az RK Podragka Vegeta csapata. Zeljko Babic együttese előbb egy közös edzésen vesz részt, majd meg is mérkőzik a Siófok KC-val egy zárt kapus edzőmérkőzés keretein belül.

Az elmúlt években, már több ízben tartott közös edzőtábort és edzőmérkőzésekkel egybekötött edzéseket a két klub szakmai vezetése. Így lesz ez most is az előttünk álló szünetben.

„Szeretnénk a lehető leghatékonyabban kihasználni a következő heteket a soron következő nemzetközi- és hazai megmérettetések előtt. Nem indult jól a szezon, de a Győr elleni mérkőzés egyes periódusaira határozottan lehet építeni.” – fogalmazott Uros Bregar, csapatunk vezetőedzője.

Az RK Podravka Vegeta szeptember 20-án érkezik az SKC Sportkomplexumba, ahol a felek előbb egy közös edzésen vesznek részt, majd másnap meg is mérkőznek egymással egy zárt kapus felkészülési mérkőzés keretein belül. Terveink szerint az összecsapást klubunk hivatalos youtube-csatornáján élőben közvetítjük.

Soron következő tétmérkőzésünket a válogatott szünet után az EHF-Európa-liga selejtezősorozatában vívjuk. A lengyel ezüstérmes MKS Lublin elleni párharc első mérkőzését idegenben abszolváljuk október második hétvégéjén.