Egygólos vereség a Braila ellen

2022 júl 27
1142 Megtekintés
Egygólos vereség a Braila ellen
Szerda délelőtt a román HC Dunarea Braila ellen lejátszottuk első felkészülési mérkőzésünket. Félidei előnyünket nem tudtuk megőrizni, ellenfelünk fordított és végül szoros hajrában egy utolsó másodperces góllal nyert. Folytatás pénteken a DVSC SCHAEFFLER ellen.

1. félidő: Andela Janjusevic mellett Dejana Milosavljevic és Debreczeni-Klivinyi Kinga is gólerősen kezdte a mérkőzést, ellépnünk azonban nem sikerült (7:7). Sőt, ha csak egy-egy találat erejéig, de többször is hátrányba kerültünk (10:11). Ennek ellenére a félidőben mégis nálunk volt az előny, sikerült a fordítás, 17:13-nál pedig először volt négygólos különbség a csapatok között. Alexandra Severin és Jelena Lavko azonban sokat tett azért, hogy a szünetre ez a különbség megfeleződjön (18:16).

2. félidő: A szünet után támadásban kissé megtorpantunk, így a 34. percben már a Braila vezetett ismételten (18:19). A második félidő során a két csapat végig fej-fej mellett haladt, nyolcszor is egyenlítettünk, fordítani azonban nem tudtunk egyszer sem (26:26). A hajrában Marina Rajcic hétméterest hárított, az utolsó percben pedig Debreczeni-Klivinyi Kinga találatával egyenlítettünk (28:28). A végeredményt azonban Marija Shterioua állította be az utolsó másodpercben (28:29).