Felemás félidők a DKKA elleni főpróbán

2021 sze 04
3267 Megtekintés
Felemás félidők a DKKA elleni főpróbán
Nem sikerült a bajnoki főpróba, felemás félidők után a DKKA elleni tanulságos vereséggel zártuk a felkészülést. Bajnoki rajt szerdán a Győri Audi KC ellen.

1. félidő: Kimondottan jó iramban és ritmusban kezdtük a mérkőzést, így 8:4-es állásnál a 10. percben Vágó Attila időt is kért. A két csapat között 10:5-nél volt a legnagyobb a különbség, de a hullámvölgy nem kerülte el csapatunkat, így Danyi Gábor a 22. percben három egymást követő vendég találat után időt kért (13:11). Simone Böhme támadásban gyakorlatilag hiba nélkül játszott, egy félidő alatt nyolc találatig jutott, ezzel nagyban hozzájárulva ahhoz, hogy a szünetben nálunk legyen az előny (18:15).

2. félidő: A fordulás után az öltözőben maradtunk, a DKKA pedig egy 4:0-s rohammal a vezetést is átvette (18:19). Andela Janjusevic és Sirián Szederke találataival innen még felálltunk (21:19), de 23:24 után már nem jött az újabb egyenlítő találat. A szélekről rengeteg helyzetet rontottunk, a Kohász pedig szép fokozatosan ellépett (26:30), és Bulath Anita vezérletével meg is nyerte az összecsapást (31:34).

Danyi Gábor (vezetőedző – Siófok KC): „Az első játékrészben jó teljesítményt nyújtottunk, a másodikban viszont belefáradtunk a saját tempónkba, és sok hibát vétettünk. Felkészülési mérkőzésnek ez a mai összecsapás nagyon tanulságos volt.”