Felkészülés: két hazai edzőmérkőzés az ötödik héten

2022 aug 08
1500 Megtekintés
Felkészülés: két hazai edzőmérkőzés az ötödik héten
A mai napon megkezdődött a felkészülés ötödik hete, mely két hazai edzőmérkőzést is magába foglal. Előbb kedden a Motherson Mosonmagyaróvári KC, majd pénteken az FTC-Rail Cargo Hungaria érkezik a Kiss Szilárd Sportcsarnokba.

„Nagyon vártam már, hogy Siófokra költözhessek és elkezdjem a közös munkát a lányokkal. Egy héttel később csatlakoztam a kerethez, a junior világbajnokság után ugyanis kaptam egy plusz hét pihenőt. Ez nagyon sokat segített a regenerációban, utólag is nagy köszönet érte a szakmai stábnak. – fogalmazott Kajdon Blanka, csapatunk irányítója – Úgy érzem, hogy motiváltabb vagyok, mint valaha. Teljesen más ez a közeg, mint amilyet eddig tapasztaltam. Hihetetlenül profi mindenki, az edzések rendkívül intenzívek. Rengeteget futunk és a taktikai elemekre is nagy hangsúlyt fektetünk. Edzés után olykor annyira fáradt vagyok, hogy fél órába telik rávenni magam, hogy megmozduljak. Én viszont ezért jöttem, erre vágytam és a felkészülés minden pillanatát élvezem. Kemény hetek vannak mögöttünk és a java még csak most jön, de tudjuk, hogy ez kell ahhoz, hogy elérjük a kitűzött célokat. Már nagyon várom a pillanatot, az első hazai mérkőzést, amikor felvehetem az SKC-mezt és pályára léphetek a szurkolóink előtt.”

A Motherson Mosonmagyaróvári KC, valamint az FTC-Rail Cargo Hungaria elleni edzőmérkőzésekre egyaránt 1500 Ft-ért lehet belépőjegyeket váltani. Szurkolóink ezt könnyedén és gyorsan megtehetik a jegymester.hu felületén, vagy a mérkőzés napján a helyszínen, a Kiss Szilárd Sportcsarnok hazai jegypénztárában, mely egy órával a kezdő sípszó előtt nyitja meg kapuit.

A folytatásban csapatunk edzőtáborba utazik, augusztus 13-tól a HC Dunarea Braila vendégei leszünk. A programban szerepel több közös edzések és egy hivatalos felkészülési mérkőzés. A romániai edzőtáborból augusztus 18-án tér majd haza együttesünk.